Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Before & After: van rommelhuis tot droomhuis

geschreven door Demi
Before & After: van rommelhuis tot droomhuis

Op de redactie van HomeDeco zijn we altijd op zoek naar mooie interieurs om met jou te delen. Dit keer zag ik een 'Before & After' die ik graag wil delen! Dit huis was voor de verbouwing namelijk echt niet om aan te zien, maar is gelukkig veranderd in een droomhuis waar we allemaal jaloers van worden, kijk snel mee!

Before: de keuken

Zoals je ziet is deze keuken een nachtmerrie voor iedereen! Rommel, oud en lelijk. Om van deze keuken nog wat moois te maken, is er eigenlijk maar één optie: de hele boel slopen! Gelukkig is dat ook wat er gebeurd is, kijk snel mee naar het eindresultaat hieronder.

keuken lelijk rommel

After: de keuken

Wauw! Deze keuken herken je bijna niet meer terug. De all-white keuken met marmeren aanrecht is een prachtige verbetering. Gecombineerd met houten snijplanken en weinig decoratie komt de keuken mooi tot zijn recht, we love it!

keuken wit modern

slaapkamer lelijk leeg

Before: de slaapkamer

Hier word je zeker niet blij van... De ruimte lijkt grauw en zelfs beetje vuil. Een likje verf kan in deze slaapkamer zeker geen kwaad! Ook hier moet veel gebeuren, om van deze kamer een mooie slaapkamer te maken.

slaapkamer wit modern
Bron foto's: Apartment Therapy

After: de slaapkamer

Kijk! Hier worden we blij van, toch?! Deze make-over had ik in ieder geval niet zien aankomen, een prachtig witte slaapkamer. Een beetje in dezelfde stijl als de keuken, is de slaapkamer vooral erg licht door het gebruik van lichte kleuren en materialen. Schattige wandkleedjes, een goud nachtlampje en een leuk plantje in de vensterbank: deze slaapkamer is compleet!

Zie ook:
- Zo creëer je een stoere toon in een witte keuken
- Dit móeten we hebben deze zomer: verkoelend beddengoed
- Zo verzorg je een orchidee

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...