Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Before & After: van rommelhuis tot droomhuis

geschreven door Demi
Before & After: van rommelhuis tot droomhuis

Op de redactie van HomeDeco zijn we altijd op zoek naar mooie interieurs om met jou te delen. Dit keer zag ik een 'Before & After' die ik graag wil delen! Dit huis was voor de verbouwing namelijk echt niet om aan te zien, maar is gelukkig veranderd in een droomhuis waar we allemaal jaloers van worden, kijk snel mee!

Before: de keuken

Zoals je ziet is deze keuken een nachtmerrie voor iedereen! Rommel, oud en lelijk. Om van deze keuken nog wat moois te maken, is er eigenlijk maar één optie: de hele boel slopen! Gelukkig is dat ook wat er gebeurd is, kijk snel mee naar het eindresultaat hieronder.

keuken lelijk rommel

After: de keuken

Wauw! Deze keuken herken je bijna niet meer terug. De all-white keuken met marmeren aanrecht is een prachtige verbetering. Gecombineerd met houten snijplanken en weinig decoratie komt de keuken mooi tot zijn recht, we love it!

keuken wit modern

slaapkamer lelijk leeg

Before: de slaapkamer

Hier word je zeker niet blij van... De ruimte lijkt grauw en zelfs beetje vuil. Een likje verf kan in deze slaapkamer zeker geen kwaad! Ook hier moet veel gebeuren, om van deze kamer een mooie slaapkamer te maken.

slaapkamer wit modern
Bron foto's: Apartment Therapy

After: de slaapkamer

Kijk! Hier worden we blij van, toch?! Deze make-over had ik in ieder geval niet zien aankomen, een prachtig witte slaapkamer. Een beetje in dezelfde stijl als de keuken, is de slaapkamer vooral erg licht door het gebruik van lichte kleuren en materialen. Schattige wandkleedjes, een goud nachtlampje en een leuk plantje in de vensterbank: deze slaapkamer is compleet!

Zie ook:
- Zo creëer je een stoere toon in een witte keuken
- Dit móeten we hebben deze zomer: verkoelend beddengoed
- Zo verzorg je een orchidee

 
 
Woonkamer

5 stylingtips voor als je een grijze bank hebt

geschreven door Mara
5 stylingtips voor als je een grijze bank hebt

Heb jij ook een grijze bank in je zithoek en ben je nog niet helemaal tevreden over het geheel? Of heb je gewoon zin in een nieuwe look of wat extra inspiratie? In dit artikel geef ik 5 stylingtips voor grijze banken. Kijk mee! Foto: Manon0903 via HomeDeco Binnenkijken Kies é...

meer...