Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Badkamer

Back to work: zo versnel je jouw ochtendroutine

geschreven door Tessa
Back to work: zo versnel je jouw ochtendroutine

Het einde van de zomervakantie is in zicht en dat betekent voor veel van ons dat we langzaam aan weer terug op de werkvloer te vinden zijn. Het uitslapen zullen we helaas moeten missen en dat is even slikken. Slaap jij ook graag nog een aantal minuten langer door? Met deze handige tips versnel je je ochtendroutine in de badkamer!

Wanneer je jouw ochtendroutine in de badkamer wilt versnellen draait het allemaal om het gebruik van een juiste indeling. Door goed na te denken over welke spullen je waar neerzet bespaar je namelijk zeeën van tijd.

Groene tegels gouden douche met nisje Bron: A Subtle Revelry

De douche
Een echte musthave wanneer het aankomt op de indeling van douche is iets waar je shampoo en douchegel op kwijt kunt. Je kunt zo goed zien wat je pakt. Ga bijvoorbeeld voor een plankje, een doucherekje of een strak weggewerkt nisje in de muur. Zorg er ook voor dat er haakjes in de douche zijn voor sponzen, borstels en wissers. Plaats het rekje, nisje of plankje op ongeveer dezelfde hoogte als je borst/ schouders. Dit is makkelijk wanneer je de spullen wilt pakken. Bespaar extra tijd door je spullen op volgorde van gebruik neer te zetten.

Mandje badkamerspullen Bron: Simons Maison

Haakjes en plankjes
Niets is vervelender dan wanneer je net hebt gedoucht de warme badkamer uit te moeten om je kleding en handdoek uit de kast te halen in de ruimte ernaast. Niet alleen omdat het koud is, maar ook omdat het je extra tijd kost. Zorg ervoor dat er genoeg haakjes en plankjes in jouw badkamer te vinden zijn waar je deze spullen op kwijt kunt. Hang het haakje voor je handdoek zo dicht mogelijk bij de douche op. Dan wordt de vloer van de badkamer niet nat en houd je je sokken droog.

Lichte witte badkamer met houten details Bron: Home Designing

Bij de hand
Artikelen als tandpasta, deodorant en bodylotions zijn wanneer staan meestal niet heel mooi in de badkamer. Bij elkaar kan het namelijk erg rommelig lijken. Logisch dat je deze spullen liever in een laatje of kastje verstopt. Om ervoor te zorgen dat je 's morgens niet onnodig tijd kwijt bent aan het zoeken in een rommelige la is een goede inrichting een must. Voor niet al te veel geld kun je met mandjes en bakjes je spullen op een logische manier verdelen. Scheid bijvoorbeeld de spullen per persoon in huis over verschillende bakken.

badkamer marmer en industriële lampen Bron: One Kind Design

Verlichting
Maak jij je 's morgens op voor je de deur uit gaat? Zorg dan voor goede verlichting bij de wastafel. Het heen en weer lopen met een losse spiegel en je make-uptas naar een goed verlichte plek in huis kost namelijk een hoop tijd. Door goed licht in de badkamer kun je lekker op je plek bij de wastafel blijven staan en geeft het je de kans om als de wekker gaat nog één keertje extra op snooze te drukken.

Zie ook:
-Deze schoonmaaktips maken je leven veel makkelijker
-Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig
-Dit is de beste tijd om een douche te nemen

 
 

Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

geschreven door Mara
Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

Ook zo dol op interieur en verander je vaak graag je inrichting? Met onderstaande tips vertellen wij je de ins & outs om geld te besparen tijdens het online shoppen van je interieur. Handig!Sfeerfoto: HuisjeinDrenthe via HomeDeco Binnenkijken Houd acties en deals in de gat...

meer...