Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Binnenkijken

Binnenkijken: klein huisje aan de haven

geschreven door Julia
Binnenkijken: klein huisje aan de haven

Vandaag kijken we binnen in een klein huisje aan de haven dat voorheen een boothuis was. Het huisje heeft een oppervlakte van slechts 15 vierkante meter, maar toch is alles aanwezig. Dankzij de hoge muren kon er een extra verdieping gemaakt worden voor de slaapkamer. Het interieur is licht en heeft een Scandinavische woonstijl. De wanden zijn volledig bekleed met planken. Benieuwd naar het interieur? Kijk mee!

Zithoek

Als je het huisje binnenkomt, sta je meteen in de zithoek. Hier staat een grote fauteuil met een bijzettafeltje. Er is geen tv, maar vanaf de zithoek kijk je recht naar buiten. Naast de fauteuil staat een ladder waarmee je naar de slaapkamer gaat.

huisje aan de kust

huisje aan de kust

Eethoek & keuken

Tegenover de zithoek is de eethoek. Hier staat een kleine eettafel met twee stoelen. De keuken is wit met een houten werkblad, wat erg sfeervol staat. Er zijn twee wandplanken opgehangen waarmee extra opbergruimte gecreëerd is. Bij de keuken zijn twee deuren, waarvan er één naar de badkamer gaat.

huisje aan de kust

huisje aan de kust

huisje aan de kust

Badkamer

De badkamer is klein maar compleet. De spiegel zorgt ervoor dat deze ruimte iets groter lijkt en verticale blauwe tegeltjes laten de badkamer hoger lijken.

huisje aan de kust

huisje aan de kust

Slaapkamer

Wanneer je de ladder beklimt kom je in de slaapkamer. Het is een lage ruimte, maar er staat wel een comfortabel bed. De hekjes vormen een leuk accent. Aan beide zijden van het bed staat een lange kist met opbergruimte. Dit is een handig alternatief voor een kledingkast.

huisje aan de kust

Terras

Tot slot stappen we naar buiten en komen we op het terras terecht. Vanaf hier kijk je uit op het water en de haven en hier kun je heerlijk loungen.

huisje aan de kust

slaapkamer met beigetintenBron: planetedeco

Zie ook:
-Binnenkijken: klein Spaans appartement met uitzicht op zee
-Binnenkijken: stijlvolle tiny house in Zweden
-Binnenkijken: studio met een mix van industrieel, modern en klassiek

 
 
Accessoires

Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

geschreven door Sita
Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

Midden in de winter zijn natte dagen heel gewoon. Een deurmat is dan ook niet overbodig! Bovendien is dit vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze je woning binnentreden, dus wat dacht je van een beetje uitsloven? Ik laat je de 24 leukste deurmatten zien, zodat jij (en visite) je voeten wel wi...

meer...