Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Binnenkijken: stijlvolle tiny house in Zweden

geschreven door Julia
Binnenkijken: stijlvolle tiny house in Zweden

Vandaag kijken we binnen in een houten tiny house dat zich bevindt in Zweden. Het huisje had oorspronkelijk een oppervlakte van 21 vierkante meter, maar doordat er een extra verdieping is gecreëerd, is dit in totaal 30 vierkante meter geworden. De inrichting is erg stijlvol. Aan de voorkant is een kleine veranda gebouwd. Benieuwd naar het interieur? Lees dan snel verder!

tiny house zweden

Driezitsbank stof lichtgrijs NIVALA
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Essenza Sierkussen Roeby Leather Brown
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend

Vanaf de veranda stap je zo de woonkamer in. Deze is licht door de vele ramen, lichtgrijze muren en lichte houten vloer. Wit en grijs vormen hier de basis. In de zithoek is een combinatie gemaakt van koele en warme tinten. De koele grijze bank vormt een contrast met de warme oranje en roestbruine kussens en accessoires. Ook is hier zwart als accentkleur gebruikt.

tiny house zweden

tiny house zweden

Naast het zitgedeelte is een kleine hoekkeuken gecreëerd. De keuken is antraciet met zwarte accenten en heeft een marmeren aanrechtblad. Er is extra opbergruimte gecreëerd door wandplanken en tegelijkertijd vormen de planken een mooie plek voor decoratie. Rechts zie je de tv-kast en tv. Best een groot exemplaar voor zo'n klein huisje!

tiny house zweden

tiny house zweden

tiny house zweden

Naast de bank is een trapje gemaakt naar de bovenverdieping. Hier staat een laag bed. Het lage zwarte kastje zorgt voor wat extra opbergruimte en de rieten mand vormt een nachtkastje. Vanuit het slaapgedeelte kijk je zo naar beneden door de spijlen naar de woonkamer.

tiny house zweden

tiny house zweden

Buiten is een gezellige veranda gecreëerd waar zelfs een barbecue staat. De plantenbak met het houten hekwerk vormt een kleine afscherming en maakt de veranda intiemer. Al met al een leuk knus huisje!

tiny house zweden

tiny house zwedenBron: planetedeco

Zie ook:
-Binnenkijken: studio met een mix van industrieel, modern en klassiek
-Tips voor het inrichten van een studio of een kleine woning
-Zo maak je een klein balkonnetje gezellig

 
 
Inspiratie

Inspiratie: een mix van verschillende stijlen

geschreven door Maartje
Inspiratie: een mix van verschillende stijlen

Vaak wordt er bij het inrichten van een huis één stijl aangehouden. Het geeft houvast en maakt het inrichten een stuk makkelijker. Maar, het zal je interieur niet spannender maken. Stijlen zijn heel goed met elkaar te combineren en kunnen elkaar juist aanvullen. Als heel jouw interieur alleen maa...

meer...