Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we Love: PTMD Luxury Living

geschreven door Tess
Brand we Love: PTMD Luxury Living

"Met producten van over de hele wereld wordt met zorg, ieder seizoen weer, de collectie samengesteld." Marjon & Evie | stylisten bij PTMD

Deze week zetten we de spotlights op PTMD Luxury Living. PTMD is een merk met wereldse invloeden, luxe materialen en unieke ontwerpen. Ze staan bekend om hun prachtige (bloem)potten en vazen, maar er is nog veel meer leuks te zien. Laten we allereerst kennismaken met de stylisten!

ptmd-stylisten-marjon-evieBron: PTMD Luxury Living

Marjon Kloosterboer (l) en Evie van de Pas (r) zijn beiden al jaren werkzaam als stylist bij PTMD en bemoeien zich daarnaast ook met de inkoop. De samenwerking met de inkoopafdeling bij PTMD is eigenlijk een logische. De inkoopafdeling volgt het product tot aan de presentatie in de showroom, de stylisten volgen het product tot aan in de winkel en krijgen ieder product door de handen. Feedback geven over de uitstraling en de kwaliteit van het product volgt vanzelfsprekend. "Een leuke wisselwerking met inkoop en daardoor een nog leukere baan!" aldus Marjon en Evie.

ptmd-geurkaarsenBron: PTMD Luxury Living

Bij het Nederlandse interieurmerk PTMD Luxury Living kun je je lol op voor een luxueuze inrichting van het gehele interieur. Met producten van over de hele wereld wordt met zorg, ieder seizoen weer, de collectie samengesteld. Producten met een uniek karakter en veelal eigen ontwerp. Dat wat ooit begon met potten en manden vanuit het verre oosten naar Nederland halen, is in 30 jaar uitgegroeid tot een merk met verkooppunten wereldwijd.

ptmd-accessoiresBron: PTMD Luxury Living

Potten zijn nog steeds een belangrijke productgroep binnen PTMD. Het is een product met internationale allure en de hoogwaardige bloemenwinkels bedienen nog altijd de klanten die geven om een fraai interieur. Een onmisbare klantengroep. Daarentegen werden de manden destijds al snel vervangen door statement items als wandpanelen, stoere zuilen en topkwaliteit zijden bloemen. Het was deze collectie die de aandacht trok van de winkels uit het topsegment en van stylisten vanuit de hele wereld, van Amsterdam tot aan Dubai, van Parijs tot aan New York.

ptmd-goudBron: PTMD Luxury Living

Het was de passie voor interieur en de vraag vanuit onze vaste verkooppunten, maar ook de toenemende naamsbekendheid op de consumentenmarkt die maakte dat het inkoopteam de collectie aldoor bleef uitbreiden. Met inmiddels een breed scala aan producten kun je bij PTMD onder andere terecht voor lampen, glaswerk en muurkunst. Maar ook een uitgebreide meubelcollectie ontbreekt niet. Dat alles betaalbaar, maar met een luxueuze uitstraling!

Ben je nieuwsgierig naar de favoriete producten van Marjon en Evie? Je shopt ze hieronder!

De Andro vaas
"We hebben heel veel favorieten. De Andro vaas is hier zeker één van! Deze vaas wordt letterlijk op een voetstuk geplaatst en is daardoor een echte eye-catcher. Het zwart gekleurde glas geeft de vaas een chique uitstraling. Geschikt voor een verse bos bloemen, maar ook goed te combineren met kunstbloemen uit onze collectie!"

De Corre ronde schaal
"Een echte must-have in huis is de Corre schaal. Deze ronde decoratieve schaal is multifunctioneel te gebruiken: op een poef als extra bijzettafel of op tafel met een aantal stijlvolle accessoires. Verrassend aan deze schaal is het hexagon patroon. Supertrendy!"

De Lavina gold bijzettafel
"De laatste favoriet is de Lavina bijzettafel. Deze straalt één en al luxe uit en je creëert direct een 'hotel chique' gevoel in dat lege hoekje in huis. Er is hierbij gekozen voor een stijlvolle combinatie van een marmeren tafelblad en een gouden poot."

Ook enthousiast over dit merk? Bekijk hier de gehele collectie!

Zie ook:
- Brand we love: BePureHome
- Brand we love: Cricut
- Brand we love: Liviza

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...