Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Budget shopping

Budget styling: cozy woonkamer

geschreven door Tessa
Budget styling: cozy woonkamer

Bye Summer, Hello Fall
We beginnen het al aan het weer te merken. Het einde van de zomer is in zicht en de herfst doet langzaam maar zeker zijn intrede. Aangezien de temperaturen binnenkort hard achteruit gaan is het handig om je er op voor te bereiden. Niets is zo lekker dan een avondje binnen bankhangen terwijl het buiten regent, maar daar heb je dan wel de juiste woonaccessoires voor nodig! Denk aan kussens, plaids, kaarsen en natuurlijk extra grote theemokken. Allemaal even leuk en even hard nodig, maar opgeteld kost het wel een hoop geld. Daarom hebben wij de budget proof varianten voor je verzameld. Zo maak je je woonkamer lekker cozy zonder al te veel geld kwijt te zijn, handig!

Zonnestralen
Hoewel er niets meer warmte uit kan stralen dan de zon, komen de gouden accessoires in deze woonkamer aardig in de buurt. Gecombineerd met zwart en donkergrijs komen ze extra goed naar voren. Mooi toch? Scroll gauw naar beneden en shop de look voor prikkie!

Foto: Maren Baxter

Zie ook:
-Zo maak je een knus plekje bij de openhaard
-5 manieren om je slaapkamer klaar voor de herfst en winter te maken
-Shop the look: houten huisje in de bergen


 
 
 
Koken & Tafelen

De tafel stylen met zomerse kleurtjes

geschreven door Iris
De tafel stylen met zomerse kleurtjes

Geel, oranje, roze, blauw, violet: de zomer zit vol kleur! Als het kan zijn we elke minuut van de dag buiten en hebben we alle zomerse items weer tevoorschijn gehaald.Om jouw tuindinertjes nog zomerser te maken, kun je de tafel stylen met zomerkleuren. Geef jouw (tuin)tafel die vrolijke, zomerse ...

meer...