De 5 meest gemaakte interieurfouten

geschreven door demi4

De 5 meest gemaakte interieurfouten

Het lijkt allemaal zo makkelijk, een huis inrichten, maar later blijkt het toch wat moeilijker te zijn dan je dacht. Ben je benieuwd wat jij fout doet? Of wat de meeste mensen fout doen? Lees dan hieronder de vijf meest gemaakte interieurfouten!

1. Te veel decoratie

Probeer niet te veel accessoires te kopen in je interieur, durf dus ook decoratie weg te halen als je iets nieuws hebt gekocht. Lovelyinterior weet dit goed toe te passen. Je kunt zien dat het interieur helemaal compleet is zonder te veel accessoires te gebruiken.


2. Alles matchen

Lijkt het alsof je interieur bij één woonwinkel vandaan komt? Zijn alle meubels in dezelfde kleur en stijl? Probeer creatief te zijn en probeer stijlen te mixen. Jet begrijpt precies hoe ze dat moet doen met deze eetkamerstoelen.

3. Weinig persoonlijkheid

Een interieur wordt pas echt sfeervol als je kan zien dat er in geleefd wordt. Dat betekent natuurlijk niet dat je overal troep kan laten rond slingeren. Een persoonlijk interieur creëer je bijvoorbeeld met familiefoto's of een mooi erfstuk. De familiefoto van Inhuizevanbeersum zorgt ervoor dat het interieur 'eigen' wordt.

4. Slechte verdeling van je meubilair

Probeer niet te veel meubels te plaatsen in een kleine ruimte, er moet genoeg ruimte overblijven. Heb je een kleinere woonkamer? Zet dan de bank niet strak tegen een muur aan, zo houd je de ruimte luchtig. Iinge heeft dat goed begrepen.

5. Slechte verlichting

Vergeet de verlichting niet! Weet de juiste plekken te verlichten en laat je adviseren door een professional. Maak bijvoorbeeld net als, daisy3006 gebruik van wandverlichting.

 
Follow us:
   
BlogSociety