Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

De leukste accessoires om op je eettafel te zetten

De leukste accessoires om op je eettafel te zetten

De eettafel stylen: het lijkt zo simpel, maar soms is de inspiratie ver te zoeken. Óók bij doorgewinterde interieurliefhebbers! Want wat moet je nu weer eens op de tafel zetten? Juist daarom zet ik vandaag allerlei toffe voorbeelden én bijpassende accessoires op een rij. Zo bruis je weer van de inspiratie en kun je je eettafel stylen met leuke accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schaal met kandelaars? Of een stoere ijzeren bak met planten?

Een speciale stolp

Heb je een accessoire die wel een speciaal plekje verdient? Zet deze dan onder een stolp! Op de manier is het een echte eyecatcher en staat hij veilig en beschermt. Het is ook erg leuk om hier seizoensgebonden items in te leggen. Nu in de herfst kunnen dit een paar kastanjes of kleine pompoenen zijn. Je kunt de inhoud van de stolp zo vaak als je wilt veranderen. Dat maakt hem ook zo leuk!

stolp-met-kastanjesBron: By_maaikejans via HomeDeco Binnenkijken




 

Lantaarn met een kaars

Voor wat extra sfeer op tafel zit je met een kaars altijd goed. Het enige nadeel is dat deze snel om kan vallen, wat weer zorgt voor gevaarlijke situaties. Dit willen we natuurlijk niet. Gebruik daarom een lantaarn en zet hier een kaars in. Door de patronen in de lampion zal het sfeervolle licht mooi schijnen. Gebruik op een ronde tafel een grotere lantaarn en op een lange tafel twee kleine.

bubbel-kaars-witBron: Homexclusive




 

Vaas (of meerdere) met droogbloemen

Droogbloemen zijn hot! Ze zien er prachtig uit en zijn ook nog eens praktisch, want ze hebben nauwelijks tot geen verzorging nodig. Ga voor een glazen vaas, of voor een vaas in de kleur van de droogbloemen - zoals een bruintint. Op die manier past de vaas mooi bij de bloemen en creëer je een passend geheel. Ook leuk: meerdere kleine vaasjes met hier en daar wat takjes droogbloemen. Heel speels!

eetkamer stylen accessoiresBron: Dutch Home Label




 

Dienblad met diverse accessoires

Een leuke én veelzijdige manier om je eettafel te stylen is door een dienblad neer te zetten met allerlei accessoires. Het fijne hiervan is dat je het iedere keer net weer even anders kan doen, waardoor je lekker kunt blijven afwisselen zonder er veel geld aan uit te geven! Zet er bijvoorbeeld allerlei kandelaars in verschillende maten op, en wissel het de maand erna in voor bijvoorbeeld een paar vazen en geurkaarsen. De basis (het dienblad) blijft hetzelfde, maar de accessoires wisselen.

chique-japandi-eetkamerstoelenBron: Mariscasa via HomeDeco Binnenkijken




 

Glazen vaas met bos bloemen

Een ware klassieker! Met een glazen vaas gevuld met een mooie bos bloemen zit je altijd goed. Het past in elk interieur en in elke woonstijl. Tip: kunstbloemen zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echte bloemen. Je kunt ze door het ijzerdraad mooi stylen en je hoeft nooit bang te zijn dat ze lelijk worden. ;-)

eetkamer accessoires stylenBron: Huizemus via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Een rustige Feng Shui slaapkamer
- Zo creëer je een knusse woonkamer
- Zó stijl je accessoires met elkaar

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...