Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Deze 5 stylingtips maken je badkamer alles behalve saai

geschreven door mara

Deze 5 stylingtips maken je badkamer alles behalve saai

Vind je je badkamer een beetje saai, maar weet je niet zo goed hoe je het kunt veranderen? No worries, in deze blog vind je 5 handige én simpele stylingtips die je badkamer allesbehalve saai maken.

Het is ook eigenlijk helemaal niet zo gek dat je het moeilijk vindt om de badkamer mooi te stylen. Een toilet, kranen en een bad zijn nu niet bepaald de mooiste items om mee te werken. ;-) En vergeet ook niet de grote hoeveelheid aan tegels in deze ruimte. Het wordt al een snel een kille, witte ruimte. Onderstaande tips voor de badkamer zorgen echter voor een hippere, levendige en aangeklede ruimte. Scroll snel verder!


badkamer stylingtipsFoto: Marjolein Bouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Ga voor een stylish badmat

Een mooie badmat neerleggen is een simpele, maar heel effectieve manier om je badkamer wat op te spicen. Het maakt je badkamer wat warmer, knusser en meer aangekleed. Daarbij 'breekt' het ook mooi in een ruimte waar de vloer én de muren met tegels bekleed zijn. Zo wordt die 'overkill' aan tegels een beetje tegen gegaan.

Klik hier om alle badmatten te bekijken!

badkamer stylingtipsFoto: Gooishuisje via HomeDeco Binnenkijken

Vervang de kranen

Een andere leuke en simpele manier is om je basic kranen te vervangen voor mooiere exemplaren. Ga bijvoorbeeld voor mat zwart (mooi minimalistisch!) of goud (stijlvol en hip!)

Klik hier om alle kranen te bekijken!

badkamer stylingtipsFoto: De Interieuradviseurs via HomeDeco Binnenkijken

Zet eyecatcher wasmanden neer

In een badkamer is er vaak niet genoeg ruimte om veel leuke accessoires en meubels neer te zetten. Zorg er dus voor dat de woonitems die er wél in staan, er geweldig uit ziet. Zo kun je door opvallende wasmanden neer te zetten, je badkamer al een geheel nieuwe look geven.

Klik hier om alle wasmanden te bekijken!

badkamer stylingtipsFoto: Wonen by Es via HomeDeco Binnenkijken

Denk na over de spiegel

Een simpele, rechthoekige spiegel zonder frame kan natuurlijk ook heel mooi en minimalistisch zijn - maar als je je badkamer een beetje saai vindt, kun je wellicht beter voor een ander exemplaar kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een trendy ronde spiegel of een spiegel met gouden of houten frame.

Klik hier om alle spiegels te bekijken!

badkamer stylingtipsFoto: Huis in de Bocht via HomeDeco Binnenkijken

Zet planten neer

De oplossing voor elk stylingprobleem: planten! Planten geven een ruimte een levendige en speelse look. Let wel op: niet alle planten zijn geschikt om in de badkamer te zetten. HomeDeco's Rosa heeft een tijdje geleden een blog geschreven over welke planten wél in de badkamer kunnen. Klik hier om die blog te lezen.

Klik hier om alle kamerplanten te bekijken!

Zie ook:
- 5 tips om je badkamer een update te geven
- 10x badmatten die wél stylish en mooi zijn
- Met deze tips lijkt je badkamer groter

 
 
Dit zijn dé kersttrends voor 2019!
Dit zijn dé kersttrends voor 2019!
geschreven door rosa

Dit zijn dé kersttrends voor 2019!

"I'm driving home for Christmas Oh, I can't wait to see those faces I'm driving home for Christmas, yeah Well I'm moving down that line" Wij kunnen niet wachten op de mooiste tijd van het jaar! De schitterende lichtjes, de muziek en de gezelligheid die bij de feestdagen horen...

meer...