Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Deze interieurs waren het populairste op Instagram

geschreven door Demi
Deze interieurs waren het populairste op Instagram

Het afgelopen jaar is HomeDeco enorm gegroeid en dat is ook te zien op de Instagram! We hebben de 10 populairste Instagram posts op een rijtje gezet, die het afgelopen jaar de meeste likes van jullie hebben gehad.

Dat betekent de meest prachtige interieurs met de leukste items. Verschillende stijlen in jouw smaak: van industrieel tot Scandinavisch, shoppen maar!

badkamer modern zwart
1. De badkamer van amsterdamshuisje (3.440 likes)
Wat deze badkamer de nummer 1 van deze lijst maakt, is de prachtige combinatie van zwarte details in een moderne badkamer! Daarnaast is de toevoeging van een plant in een makkelijke manier om sfeer toe te creëren in een moderne badkamer, shop hier meer kamerplanten!

slaapkamer natuur behang
2. Natuur op de wand! (2.912 likes)
Afgelopen jaar hebben we veel opvallende behangetjes gespot in verschillende interieurs, iets wat steeds meer mensen aandurven. Een tijdje geleden werd behang nog gezien als ouderwets, maar tegenwoordig is behang super trendy!

slaapkamer spiegel eyecatcher
3. De spiegel als eyecatcher (2.905 likes)
Deze trend viel ook aardig bij jullie in de smaak, een spiegel als middelpunt! Naast dat dit prachtig staat in je interieur, zorgt de spiegel er ook nog voor dat de ruimte groter lijkt, handig!

slaapkamer groen industrieel
4. De industriële slaapkamer van Jellinadetmar (2.801 likes)
Het interieur van Jellina blijft een van jullie favorieten, haar interieur komt namelijk 3x(!) voor in dit lijstje. De industriële look met veel planten valt goed in de smaak, zo ook deze slaapkamer!

badkamer grijs modern
5. De moderne badkamer van wonenbyes (2.669 likes)
Combineer deze betonlook met natuurlijke houten/rotan/bamboe items en creëer deze look zelf! Shop hier meer manden, badkameraccessoires en badtextiel.

slaapkamer groen geel
6. Tropische slaapkamer! @joyceselina_ (2.322 likes)
Dit interieur is eentje die de voorgaande besproken trends heeft toegepast. Een vrolijke tropische slaapkamer die ons doet denken aan buiten!

keuken kerst industrieel
7. Keuken in kerstsfeer @jellinadetmar (2.271 likes)
Bijna een jaar geleden was deze foto enorm populair! De industriële keuken is leuk gedecoreerd met verschillende kerstitems. Jellina heeft goed gebruik gemaakt van simpele kerstdecoraties, zonder dat het té veel wordt, we love it!

kinderkamer industrieel stoer
8. Stoere kinderkamer van @jellinadetmar (2.251 likes)
De derde van Jellina in dit lijstje! De stoere kinderkamer is zeker een unieke en leuke ruimte waar we jaloers van worden. Bekijk hier meer uit ons assortiment voor de kinder- & babykamer.

interieur geel trendy
9. Binnenkijken bij @maaikeisstylish (2.133 likes)
Een combinatie van een paar leuke items in het interieur kan voor een leuk hoekje in je interieur zorgen! Kies voor een leuke poster, ladder en plaid en voila!

toilet zwart modern
10. De trendy toilet van @amsterdamshuisje (2.133 likes)
Net als de nummer 1 van dit lijstje, staat ook amsterdamshuisje nu met de toilet op de nummer 10! Wij zijn fan van de zwarte accenten! Bekijk meer leuke items voor in het toilet.

Zie ook:
Dit zijn dé kleuren voor volgend jaar
Dit zijn dé 2 plantentrends voor 2019!
Dit is de Pantone kleur van 2019 en zó pas je hem toe

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...