Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Dit is de top 5 populairste interieurkleuren op het moment

geschreven door Rosa
Dit is de top 5 populairste interieurkleuren op het moment

We kunnen er niet meer omheen: waar eerst een zwart-wit en grijs kleurenpalet niet weg te denken was, zien we tegenwoordig steeds vaker kleur in het interieur. Sommige interieurliefhebbers duiken hier direct bovenop. Zij verven hun wanden en gaan los met gekleurde accessoires. Toch is er ook een groep die het misschien wat spannend vindt om direct all the way met kleur te gaan. Daarom heb ik de vijf populairste kleuren op een rijtje gezet waarmee je prima kunt experimenteren in je interieur.

donkergroen

We zien steeds meer groen in huis, maar vooral de laatste tijd neemt donkergroen de overhand. De rijke, warme kleur geeft een luxe uitstraling aan je interieur. Wij zijn vooral fan van fluwelen items in deze kleur. Toch doet de kleur het ook fantastisch op kastjes, accessoires, de muur en zelfs op de keukenkastjes. Daarnaast is de kleur goed te combineren met andere kleuren omdat 'ie toch neutraal is.

donkergroen-interieur Bron: Studio McGee

donkergroen-interieur Bron: Suburban Bees

donkerblauw

Met blauw sla je nooit de plank mis. We zien het dan ook al jaren in het interieur terugkomen. Toch zien we de laatste tijd een opkomst van de donkere variant. We hebben dan ook meer dan eens gehoord dat donkerblauw het nieuwe zwart is. De kleur is net iets zachter, waardoor je 'm makkelijk op grotere oppervlaktes gebruikt.

donkerblauw-interieur Bron: Domino

donkerblauw-interieur Bron: The Design Chaser

cognac

Eigenlijk is cognac nooit uit het interieurbeeld verdwenen. Toch zien we 'm de laatste tijd steeds meer en vaker voorbijkomen op onverwachte manieren. Denk aan stoffen kussens, plaids of dekbedovertrekken. Vaak wordt cognac gecombineerd met donkerblauw of donkergroen. Twee vliegen in één klap dus.

cognac-interieur Bron: thatscandinavianfeeling

goud

Goud in het interieur is HOT! Waar we het eerst vooral nog als kitscherig zagen, zien we het nu juist als een mooie detailkleur. Goud is vooral populair in de vorm van accessoires en dan het liefst in een gekke vorm. Het geeft je interieur een knipoog en past helemaal in de trend van het moment Miami vibes.

goud-interieur Bron: R29static

goud-interieur Bron: sfgirl by bay

okergeel

Om deze trendkleur kunnen we niet meer heen. De warme geeltint combineert zó goed met andere kleuren en is geschikt voor ieder seizoen. Bij deze kleur maakt het ook eigenlijk niet uit in welke ruimte je het gebruikt en in welke hoeveelheid. Of je nu een hele wand okergeel verft of slechts een paar sierkussens neerlegt in deze kleur, het effect blijft krachtig.

okergeel-interieur Bron: Domino

okergeel-interieur Bron: @remodelista

Zie ook:
- Interior crush: Zweeds huisje bij het meer
- In 6 stappen naar een Scandinavisch interieur
- 9 kenmerken die alle Scandinavische interieurs hebben
- 9 stylingtips die je kunt leren van een Scandinavisch interieurr

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...