Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10

Dit wordt je nieuwe favoriete plek in huis

geschreven door Tessa
Dit wordt je nieuwe favoriete plek in huis

Zomers zitten we het liefst lekker in de zon op het balkon. 's Winters en in de herfst draaien we het om. Samen met een warme kop thee en een goed boek blijven we liever binnen. Fijn als er een lekker plekje in huis is dat precies hiervoor geschikt is. Zo'n heerlijk zithoekje in huis, waar je even aan niks anders hoeft dan je afvragen hoe 'Het Diner' van Herman Koch (of een andere roman😉) eindigt. Heb jij zo'n leeshoekje nog niet in huis? Wij geven je inspiratie!

Een leuke en originele afwisseling op een simpele fauteuil is de hangstoel. Zoals deze ronde van bamboe! Kleed 'm af met warme dekentjes en zachte sierkussens. Voeg net dat kleine beetje extra toe en draai een lichtsnoer door de bovenkant van de stoel heen. Zo heb je gelijk genoeg licht om de kleine letters op de bladzijden van je boek te lezen.

Hangstoel met lampjes en kussens Bron: Lady Stil

Je hoeft slechts naar dit zithoekje te kijken en je voelt je al relaxt. Door de prachtig op elkaar afgestemde tinten, bruin, crème, beige en taupe, straalt de hoek een oase van rust uit. Heb je ook al die prachtige goudkleurige mobiel aan het plafond gespot? Die zouden wij ook wel in huis willen!

zithoekje beige tinten

zithoekje beige tinten Bron: My Scandinavian Home

Houd jij van een stoere touch in je interieur? Kies dan voor een basis van donkere kleuren. Hieronder zie je hoe dit is gedaan met zwart en donkerblauw. De twee leggen extra nadruk op het prachtige hout op de vloer en van de planken van de kast, welke erg slim lekker dichtbij de fauteuil is neergezet. Zo hoef je niet op te staan om je boek te pakken!

Donkere kleuren zithoekje

Donkere kleuren zithoekje Bron: Zeke Ruelas via Emily Henderson

Heb jij al een zithoekje in huis, maar vind je de plek nog een beetje saai? Maak de hoek dan extra bijzonder door 'm aan te kleden met mooie posters en foto's. Een paar mooie lijsten er omheen en klaar is kees! Wees niet bang om te kiezen voor een opvallend leeslampje erbij, dit geeft je hoekje net dat beetje extra. Kijk maar naar het gouden leeslampje in het zithoekje hieronder.

zithoekje velvet stoel Bron: The Every Girl

Zie ook:
-Inspiratie: een herfstproof interieur
-Budget styling: cozy woonkamer
-5 manieren om je slaapkamer klaar voor de herfst te maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...