Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Inspiratie: een herfstproof interieur

geschreven door Tessa
Inspiratie: een herfstproof interieur

Alweer drie dagen geleden is 'ie officieel begonnen: de herfst. Of je er nu blij mee bent of niet, de bijbehorende dalende temperaturen geven een goede reden om jouw interieur herfstproof te maken. De vraag is alleen, waar begin je? Een lastige vraag. Wij kwamen dit knusse en herfstige huisje tegen waarbij de warmte van de interieurfoto's straalt. Kijk gauw met ons mee en laat je inspireren!

Knus herfsthuis

Het eerste wat uiteraard niet te missen is in een herfstproof interieur is een overvloed aan warme dekens en zachte kussens. Zowel op de bank in de woonkamer als op het bed in de slaapkamer van essentieel belang. Heb je het heerlijke zachte dekbed hieronder al gezien? Daar kom je 's morgens bijna niet meer onder vandaan!

Knus herfsthuis

Knus herfsthuis

Knus herfsthuis

Een simpele manier om een herfstige look in huis te creëren is met takken. Verzamel bij een verfrissende boswandeling een aantal mooie takken. Zet ze bij thuiskomst in een mooie vaas. Geef het herfstboeket een mooi plekje in je interieur en klaar is kees!

Knus herfsthuis

Knus herfsthuis

Nu het 's avonds buiten weer eerder donker wordt is binnen wat extra licht wel zo fijn. Simpelweg door het toevoegen van gezellige kaarsen en waxinelichtjes is jouw woonkamer helemaal ready voor een avondje beeldbuizen op de bank.

Knus herfsthuis

Knus herfsthuis

Ook jouw huid moet wennen aan die dalende temperaturen. Het van dan ook belang om deze zo af en toe even wat extra aandacht te geven. Schaf hierom een aantal lekkere geurkaarsen en fijne zeepjes en shampoos aan voor in de badkamer. Heerlijk voor een verwenmomentje na een lange regenachtige dag.

Knus herfsthuis Bron: Forestbound via Sf Girl

Zie ook:
-Budget styling: cozy woonkamer
-Dit zijn de interieurtrends voor het najaar van 2019
-5 manieren om je slaapkamer klaar voor de herfst en winter te maken

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...