Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Dit zijn de interieurtrends voor het najaar van 2019

Dit zijn de interieurtrends voor het najaar van 2019

Het is officieel september en dat betekent maar één ding: de herfst staat voor de deur! We kunnen dus gedag zeggen tegen de zomer en de zon (helaas 😢), maar toch heeft het ook wel wat om weer plaats te maken voor de regenachtige dagen. Stiekem zijn we best blij dat we ons interieur weer kunnen omtoveren in een sfeervolle ruimte met kaarsen, plaids en sierkussens. Voordat je daarmee aan de slag gaat, is het handig om de interieurtrends voor het najaar 2019 door te nemen! Lees snel mee!

Aardetinten

Warme tinten kunnen dit najaar niet ontbreken! Haal de items met hout, terracotta, riet en rotan maar tevoorschijn. Dit betekent niet dat je meteen de muren moet gaan verven, een paar accessoires en musthaves aanschaffen is al genoeg.

interieurtrends najaar aardetinten
Bron: anneke_muybienblog

Ronde vormen

Als je kijkt naar de gemiddelde woonkamer, bestaat die voornamelijk uit hoeken en strakke lijnen. Om het geheel wat zachter te maken zijn ronde vormen de perfecte oplossing. Eerder schreef ik al over de voordelen van bijvoorbeeld de ronde eettafel, maar ronde vloerkleden of bijzettafels zijn ook helemaal van nu!

interieurtrends najaar rond
Bron: Rachel12

Stoere accenten

We nemen nog geen afscheid van een stoer accent in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan elementen als bakstenen, denim en beton. Hoe stoerder, hoe beter! Het hoeft niet allemaal heel grof te zijn, combineer met wol, linnen of andere comfortabele stoffen en zorg voor de juiste balans.

interieurtrends najaar stoer
Bron: joyceselina

Velvet

Ook met fluweel zijn we nog niet klaar dit jaar. Dit jaar hebben we veel gezien van velvet items en meubels. Het creëert een luxe uitstraling in je interieur en daarnaast is het ook nog eens lekker zacht, we love it!

interieurtrends najaar velvet
Bron: homedeco

Urban Jungle

Planten zijn natuurlijk sowieso al onmisbaar in het interieur, maar dit najaar is de term 'urban jungle' vaker gevallen. Het houdt in dat we de slaapkamer, woonkamer of werkkamer omtoveren in een kleine jungle. Maak gebruik van verschillende soorten planten, boompjes en elke andere vorm van groen en je look is compleet!

interieurtrends najaar botanisch
Bron: urbanjungleblog

Zie ook:
- Trend alert: de schoolstoel (in een modern jasje)
- Dit zijn de laatste tegeltrends voor in de badkamer
- Zo maak je van je slaapkamer een urban jungle

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...