Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Badkamer

Dit zijn de laatste tegeltrends voor in de badkamer

geschreven door Demi
Dit zijn de laatste tegeltrends voor in de badkamer

Op de redactie van HomeDeco houden we alle trends op het gebied van interieur goed in de gaten, dit keer wil ik je graag een update geven als het gaat om de tegeltrends! Je kan er namelijk alle kanten mee op gaan, om zo je stijl te creëren.

Houd je de badkamer het liefst helemaal wit? Of ga je voor kleur? Tegels met patronen, glans of juist mat? Om je look te bepalen is het handig om te weten welke tegels helemaal van nu zijn en welke tegels bij jou en je badkamer passen. Daarom help ik je graag een handje verder, lees snel mee!

Wil jij het hele aanbod tegels zien? Klik dan hier!

badkamer tegels hexagon
Bron: Amsterdamshuisje

Hexagon

Dit is dé tegeltrend van dit moment: de Hexagon tegel. Deze vorm is zo populair, omdat het je badkamer net even die extra twist geeft. Zo creëer je een look in de badkamer die wat minder voor de hand ligt.

badkamer tegels horizontaal

Horizontaal

Ga je voor een klassiekere look? Dan zijn de horizontale of verticale rechthoekige tegels iets voor jou. Wil je dat je badkamer optisch langer oogt? Dan zijn horizontale tegels de juiste oplossing.

badkamer tegels verticaal
Bron: yellowtrace

Verticaal

Daarentegen zorgen verticale tegels ervoor dat de ruimte hoger lijkt. Als de douche bijvoorbeeld is weggestopt in een hoekje, zorgen de verticale tegels ervoor dat de ruimte groter lijkt.

badkamer tegels mozaïek
Bron: deinterieuradviseurs

Mozaïek

De kleine vierkante tegeltjes zullen ons eigenlijk nooit vervelen. Met mozaïek kan je namelijk ook al veel kanten op: glasmozaïek, keramisch mozaïek of natuursteen mozaïek. Welke je ook kiest, een mooie look in de badkamer creëer je sowieso!

Zie ook:
- De meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer
- Gespot bij de binnenkijkers: vrijstaande badkuipen
- Opkomende trend: een buitendouche in de tuin

 
 
Tuin

24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)

geschreven door Mara
24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)

Met de hoge temperaturen van de laatste tijd is het heerlijk om tot 's avonds laat nog buiten in de tuin of op het balkon te zetten. Maak daarom je tuin of balkon nog gezelliger door mooie sfeerverlichting te gebruiken. Dat kan een lichtsnoer zijn, maar wij zijn ook groot fan van lantaarns en win...

meer...