Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Gespot bij de binnenkijkers: vrijstaande badkuipen

geschreven door Julia
Gespot bij de binnenkijkers: vrijstaande badkuipen

Af en toe vallen er dingen op wanneer wij door onze Binnenkijkers scrollen. Dit keer viel mij iets op bij de foto's van de badkamers, namelijk de vele vrijstaande badkuipen. Het leuke hiervan is dat je ze niet per se tegen de muur aan hoeft te zetten. Ook kun je ze schuin zetten, wat het geheel wat minder statisch maakt. Of je nu lekker wilt wegdromen of inspiratie voor je eigen badkamer wilt opdoen, ik zou zeggen: kijk mee naar de badkamers die ik heb geselecteerd.

Wonenbydjo
De badkamer van Wonenbydjo geeft je het gevoel in een spa te zijn. De muren hebben een beton-achtige afwerking. Dit geeft een stoer tintje en past mooi bij de warme vloer. Bijzonder in deze badkamer is de schuine wand met het vrijstaande bad ervoor. De schuine lijnen maken het minder statisch. Er is gedacht aan alle details, zoals de inhammen in de wand met spots waar alle douchespullen neergezet kunnen worden.

badkamer met spa-look Bron: wonenbydjo

Carmen29
Deze prachtige badkamer met moderne uitstraling is van Carmen29. Waar je meestal hoogglans badkuipen ziet, is het exemplaar in deze badkamer mat. Dit draagt sterk bij aan de moderne sfeer. Het wastafelmeubel van hout geeft het geheel warmte. Niet alleen het bad is vrijstaand, maar ook de kraan.

moderne badkamer Bron: carmen29

Marjoleinbouhuijzen
Deze badkamer is volledig grijs, en is aangevuld met natuurlijke accenten (het houten rek en de mand met plant). Deze geven een Boheems tintje aan het geheel.

grijze badkamer Bron: marjoleinbouhuijzen

Wonenbyes
Deze badkamer heeft een hele warme sfeer. Dit komt door warme grijstinten en het hout in warme tinten. Het vrijstaande bad heeft echt een apart hoekje gekregen.

badkamer met warme sfeer Bron: wonenbyes

Rianneschreurs
Tot slot deze minimalistische badkamer van Rianneschreurs. Het bijzondere hieraan is dat de kranen niet boven het midden van het bad gemonteerd zijn, maar aan de zijkant. Aan het raam te zien was daar simpelweg geen plek voor en dan is dit een slimme oplossing. Het is in dit rijtje het enige bad met zwarte kranen, wat helemaal bijdraagt aan de minimalistische sfeer.

minimalistische badkamer Bron: rianneschreurs

Zie ook:
-Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig
-6x roze in de badkamer
-Zo geef je je badkamer interieur een simpele upgrade

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...