Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Dit zijn de populairste decoratietrends van het moment

geschreven door Demi
Dit zijn de populairste decoratietrends van het moment

Ben jij ook altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends? Dan zijn deze decoratietrends je zeker niet ontgaan! Deze items zijn namelijk ontzettend populair en zullen niet snel verdwijnen. Voor het geval jij deze musthaves nog niet in huis hebt, heb ik de leukste items voor jou geselecteerd, zodat je ze heel makkelijk kunt shoppen!

Wil jij nou op de hoogte blijven van de laatste interieurtrends? Dagelijks vind je de mooiste interieurs via HomeDeco Binnenkijken. Hier kun je inspiratie op doen en foto's van je eigen interieur delen!

tuin buitenvloerkleed vloerkleed

1. Buitenvloerkleden

Hier kunnen we geen genoeg van krijgen! Het laatste jaar is deze trend ontzettend populair, we zien bijna geen tuinen meer zonder een buitenvloerkleed. Dé manier om het huiskamergevoel ook buiten te creëren. Heb jij deze musthave nog niet in huis? Shop hem nu in de DreamDeal, met een tijdelijke korting van 20%!

Scindapsus Pictus plant Bron: @love_houseplants

2. De Scindapsus Pictus plant

Eerder deelde ik al met jullie dat de Scindapsus Pictus enorm populair is onder de plantenliefhebbers. Naast dat ze zilveren bladeren van de plant prachtig zijn, is het ook nog eens een luchtzuiveraar! Daarnaast is die makkelijk in de verzorging en groeit de plant snel. Reden genoeg dus om het plantje als decoratie toe te voegen aan je interieur.

pallet bank woonkamer

3. Pallets!

Deze trend is korte tijd ontzettend populair geworden. Logisch, want je kunt alle kanten op met pallets. Je kan er een bank, bed of hele loungeset van maken en met de juiste kussens is de look helemaal compleet. Zo kun je het palletmeubel decoreren in iedere woonstijl: bohemien, Scandinavisch of industrieel. Bekijk hier meer loungekussens voor op pallets!

Zie ook:
- Met deze trend pimp je budget-wise je toilet en badkamer op
- Opkomende trend: een buitendouche in de tuin
- Trend gespot: blauw marmeren keukenbladen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...