Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Een plantenhoekje inrichten in drie stappen

geschreven door laura_

Een plantenhoekje inrichten in drie stappen

Een plantenhoekje inrichten is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet namelijk met een aantal dingen rekening houden. Benieuwd hoe het dan wel moet? In slechts drie simpele stappen creëer jij een plantenhoekje.

plantenhoek Bron: Onbekend

1. Bepaal de hoek

Kies een hoek uit in de woonkamer waar de planten komen te staan. Heb je al een lege hoek dan is dat ideaal. Anders zul je wat meubels moeten verschuiven om de perfecte hoek vrij te maken.

plantenhoek Bron: Onbekend

plantenhoek Bron: Onbekend

2. Werk in de hoogte

Bepaal op welke manier je hoogte wil brengen in de plantenhoek. Je kunt op de grond beginnen en zo naar boven werken. De eerste verhogingen kunnen bijvoorbeeld een krukje of een tafeltje zijn. Wil je nog meer omhoog dan kun je kiezen voor planken aan de wand. Je kunt eindigen met een hangplant aan het plafond.

plantenhoek Bron: Garden Pics And Tips

plantenhoek Bron: Onbekend

3. Planten en potten

De derde stap is natuurlijk het uitzoeken van de planten en potten, want hier draait het uiteindelijk om. Je kunt allemaal verschillende planten door elkaar gebruiken, het is maar net wat jij het mooist vindt. Zorg wel dat de potjes een beetje met elkaar en met je interieur matchen. Ook leuk: een rotan mand om de plantenpot.

Zie ook:
-Zien: bijzondere slaapkamer met hangplanten boven het bed
-Planten in je badkamer? Hierbij de beste tips op een rijtje
-Ben je vaak gestrest? Schaf deze kamerplanten aan!

 
 
Tips voor een mooie kersttafel
Tips voor een mooie kersttafel
geschreven door iboya

Tips voor een mooie kersttafel

De kerst komt er weer aan dus dat betekent eten, eten en nog eens eten. En dat is alleen nog maar leuker als je aan een feestelijk versierde tafel zit. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met bedenken hoe je je huis, kerstboom of kersttafel wil versieren. Daarom geef ik je nu al...

meer...