Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Koken & Tafelen

Fris je keuken op met deze georganiseerde tips

geschreven door Lynn
Fris je keuken op met deze georganiseerde tips

Nu we richting de zomer gaan staan we weer te experimenteren met nieuwe frisse recepten. Dat betekent ook dat het tijd is om de keuken op te frissen. Van het organiseren van je kruiden tot het creëren van een harmonieus kleurenschema voor je keukentextiel. In deze blog vind je de beste tips om je keuken een frisse look te geven.

Al je kruiden op volgorde

Je ziet het inmiddels voorbijkomen op Instagram, Pinterest en TikTok. Het organiseren van je kruiden is op dit moment een echte hype. En wij zijn helemaal fan! Kruiden komen in veel verschillende potjes en maten. En dit kan voor een chaotische look in je keuken zorgen. Je kruiden organiseren is even wat werk maar van het resultaat wordt je nog jaren blij.

Allereerst moet je bepalen of je de kruiden in het zicht wilt hebben, op bijvoorbeeld een kruidenrekje. Of wil je ze opbergen in een lade of kast? Hierna kun je aan de slag met de kruiden te verplaatsen naar mooie potjes met labels. In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je dit doet.

kruidenrek-hangbord-keukenBron: Hetboshuisje via HomeDeco Binnenkijken




 

Matching keukentextiel

Tijdens de dagelijkse bezigheden gebruiken we vaak de handdoek, theedoek en het vaatdoekje. Wanneer deze allemaal een andere kleur of patroon hebben kan dit voor onrust zorgen. Gelukkig is dit erg makkelijk en snel opgelost. Gebruik kleuren keukentextiel in de kleuren van je woonstijl. Heb je een woonkeuken? Laat dan juist accentkleuren uit de woonkamer terugkomen in het textiel.

keukentextiel-hout-aanrechtBron: Maartje-rosalie via HomeDeco Binnenkijken




 

Handgrepen maken het verschil

Een keuken gaat jarenlang mee, maar soms willen we toch weer een frisse nieuwe look. Een goedkope maar effectieve manier om dit te doen is door de handgrepen te veranderen. Doe eens gek en kies voor leren of messing handgrepen. Als je klaar bent voor een grotere make-over kun je de keuken ook in een andere kleur verven of laten wrappen.

leren-handgrepen-keukenBron: Mixed_by_moon via HomeDeco Binnenkijken




 

Ruim je besteklade op

De besteklade is er waarschijnlijk eentje die je liever dichthoudt. Het is makkelijk om er snel even wat in te gooien en daardoor wordt het al snel een rommel. Neem even de tijd om de bestekbak goed uit te zoeken. Wat gebruik je nog echt? En welk bestek mag naar de kringloop toe?

Haal alles uit de bestekbak en maak deze eens goed schoon met een sopje. Misschien kun je nog wel wat extra bakjes in de lade gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment van stijlvolle bestekbakken.

houten-messensetBron: Bruthomeware via HomeDeco Binnenkijken




 

Less is more

Accessoires in de keuken zijn natuurlijk erg sfeervol. Denk aan plankjes aan de wand met je mooiste servies en leuke accessoires op het aanrecht. Maar in de keuken kun je het beste de regel Less is more toepassen. Het is vooral belangrijk dat de keuken makkelijk schoon te maken is en dat je er efficiënt te werk kan gaan. Kies daarom voor extra leuke basis accessoires als je toch wat sfeer wilt toevoegen. Een bijzondere keukenrolhouder, een mooie messenhouder en vergeet het zeeppompje niet!

keuken-minimalistisch-bohemianBron: Bykaar via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Deze 5 tips laten een kleine keuken groter lijken
- Dit zijn de ideale planten voor in je thuiskantoor
- Zo kun je het beste jouw mat zwarte keuken schoonmaken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...