Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Inspiratie: klein & stijlvol wonen

geschreven door Tessa
Inspiratie: klein & stijlvol wonen

Wanneer je klein woont kan de inrichting van je interieur soms een uitdaging zijn. Hoe krijg je alle nodige meubelstukken en praktische items weggewerkt? En hoe zorg je ervoor dat het er ook nog stijlvol uit ziet? Dat het niet onmogelijk is, bewijst deze leuke kleine studio in Scandinavische stijl. Kijk mee en laat je inspireren door prachtige plaatjes!

lichte Scandinavische eethoek

Ons favoriete onderdeel van de studio: de eethoek! Ondanks dat er maar weinig accessoires en meubels staan is het geheel super stijlvol. Er is een mooie combinatie gemaakt in meubels van verschillende stijlen. Zo voelen de stoelen antiek aan en de lamp juist modern.

lichte Scandinavische studio

Ondanks dat er maar weinig ruimte in de studio is voelt de ruimte niet klein aan. Dit komt door het kleurenpalet. Wat in de volledige studio is doorgevoerd. De lichte en warme tinten komen overal in de ruimte terug. Dit maakt het tot een rustig geheel en vergroot optisch de ruimte.

lichte Scandinavische zithoek

Het aantal accessoires is tot een minimum gehouden en zijn zorgvuldig uitgezocht. Ze passen precies bij elkaar en zorgen zo voor een echt showroom gevoel. De grote glazen lamp boven de salontafel vraagt bij binnenkomst gelijk de aandacht.

lichte Scandinavische slaapplek Bron: Coco Lapine Design

Zie ook:
-7 handige tips voor een kleine woonkamer (of studio)
-Deze 6 fouten laten je interieur kleiner lijken
-5 dingen die je beter niet kan doen in een kleine slaapkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...