Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Inspiratie: ontspannen leeshoek in vakantiesferen

geschreven door Gaby
Inspiratie: ontspannen leeshoek in vakantiesferen

De zomer is voor velen meestal een goed moment om er een boek bij te pakken en lekker aan het strand of aan het zwembad te gaan lezen. Alleen wanneer je thuiskomt en het zonnige weer verdwenen is, kan het lezen van een goed boek al snel vergeten of aan de kant geschoven worden. Een goede manier om jezelf er toch aan te herinneren dat een stuk lezen van tijd tot tijd best lekker is, is door een uitnodigende leeshoek in huis te creëren. Hoe leuk is het als dat hoekje je ook nog eens doet denken aan je favoriete vakantieland?

Essentieel voor een ultieme leeshoek zijn natuurlijk een comfortabele fauteuil met een kussen, fijne verlichting, een bijzettafeltje om iets te drinken op te zetten, een vloerkleed of poef, een plant voor extra rust en niet te vergeten een plek om je favoriete boeken op te bergen.

Waan je op vakantie (ook in het najaar) door eens te kijken naar de kleuren, patronen en texturen van de producten die je in je leeshoek wil gebruiken. Wat doet je denken aan vakantie?

Scroll verder om je alvast te laten inspireren!

Ontspannen beach-look:
Ben jij zomers niet van het strand af te slaan? Breng dan het strandgevoel naar binnen door te spelen met hout en verschillende texturen. Er is natuurlijk niets relaxter dan binnen het gevoel te hebben alsof je nog lekker in de hangmat ligt.

hangmat hangstoelBron: Maria Del Rio

Warme Noord-Afrikaanse sfeer:
Op deze manier hoef je geen lang stuk meer te vliegen om je even in het Noordelijke deel van Afrika te bevinden. Warme kleuren en sfeerverlichting zorgen ervoor dat je niet meer van je fauteuil af wil komen.

bananenplantBron: Jaimysstyling via HomeDeco Binnenkijken

Aziatische invloeden:
Mix & match voor een leeshoek die geïnspireerd is op Azië. Verschillende patronen en speelse items zorgen voor een unieke ervaring terwijl je je boek leest.

Chinese bruidskastBron: The East Coast Desi

Gezellig boho:
Zachte en frisse kleuren, rotan, gouden details en veel planten zorgen voor een heel ontspannen leeshoek waar je gerust een heel weekend zou kunnen blijven zitten.

roze fauteuilBron: Kommer, via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Vakantieheimwee: haal de vakantievibes terug in huis
- Inspiratie: geef jouw vakantieherinnering een mooi plekje in huis
- Met deze tips blijf je in de vakantiemodus

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...