Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Inspiratie: stoer metaal in de badkamer op 5 manieren

geschreven door Julia
Inspiratie: stoer metaal in de badkamer op 5 manieren

Wil je jouw badkamer een nieuwe look geven en houd je van stoere materialen? Ga eens voor metaal! Hieronder laat ik je vijf manieren zien van hoe je dit materiaal verwerkt in de badkamer.

Metalen douchedeur

Deze eerste manier zien we de laatste tijd erg vaak voorbijkomen in de badkamer. Dat is niet zo gek, want metalen douchedeuren staan heel gaaf en zijn te combineren met allerlei stijlen. Het zijn echte eye catchers in de badkamer. Hoe je ze combineert lees je in deze blog.

metalen douchedeuren badkamer Bron: andreawestdesign

Metalen wandrek

Mis je opbergruimte in de badkamer of een plekje waar je accessoires kwijt kunt? Een goede optie is om een wandrek op te hangen. Hier kun je al je verzorgingsproducten kwijt, maar natuurlijk ook leuke spulletjes en planten. Ga voor een chic goud exemplaar of een stoere grijze.

badkamer met metalen wandrek Bron: Albertandmoo

Metalen badkamermeubel

Mag het metaal een opvallende plek krijgen in jouw badkamer? Een badkamermeubel is dan een geschikte optie. Het geeft een hoop 'body' aan je badkamer. Je kunt kiezen voor een massief exemplaar zoals hieronder, of voor een rank onderstel zoals op de vierde foto.

badkamer met metalen kast Bron: huisindebocht

Metalen spiegel

Een subtiele manier om metaal toe te voegen in de badkamer is door een metalen spiegel op te hangen. Je hebt de keuze uit allerlei maten en vormen en kunt gaan voor een spiegel met een smalle metalen rand, voor een elegante look, of juist een brede, voor een stoere look.

5. Lampen

Tot slot is het een goede optie om te gaan voor metalen lampen. De wandlampen hieronder zijn erg praktisch omdat je ze kunt verstellen. Ook kun je denken aan een metalen hanglamp of plafondlamp. Dit afhankelijk van wat het meest praktisch is en de hoeveelheid licht die je nodig hebt in jouw badkamer.

metalen wandlampen in badkamer Bron: archdaily

Zie ook:
-5x tips voor het inrichten van een kleine badkamer
-6x roze in de badkamer
-Zo geef je je badkamer interieur een simpele upgrade

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...