Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Maak je huis gezellig met deze mooie sierkussens

geschreven door Maartje
Maak je huis gezellig met deze mooie sierkussens

Heb je zin in wat verandering in je interieur? Met wat kleine aanpassingen kun jij je interieur heel anders doen lijken. Je hebt dus geen nieuwe meubels nodig voor een nieuw gevoel in jouw huis. Door wat accessoires toe te voegen in je interieur zal je al een hoop verschil zien. Denk bij accessoires aan planten, bloemen, kunst, kandelaars en sierkussens. Vooral dit laatste kan een hoop kleur en sfeer geven in je interieur. Met sierkussens is het makkelijk om elk seizoen jouw interieur een andere look te geven. Sierkussens brengen min of meer je interieur tot leven. Zo kunnen ze jouw saaie bank omtoveren tot een heerlijke, warme en sfeervolle plek om lekker tot rust te komen. Sierkussens maken het interieur nog persoonlijker.

Sierkussens zijn er in veel kleuren, bijzondere prints en stoffen. Voor elk interieur is er wel een sierkussen te vinden en het past ook in elk interieur. Het zijn echte eyecatchers op jouw bank, bed of waar je ze ook wilt neerleggen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi nisje of een heerlijke vensterbank bij het raam waar je kan zitten. Fleur deze op en maak het nog knusser met sierkussens.

Zie ook:
- Met deze 4 tips creëer je het luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer
- Zo maak je een wit interieur sfeervol
- Een sfeervolle zithoek inrichten doe je zo

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...