Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Meet the team

Meet the team: Rosanne

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Rosanne
"Ik vind het mooi om strakke lijnen met stoere materialen te combineren en dit af te stylen met bijzondere vormen met een knipoog of verhaal" Rosanne - Backoffice medewerkster bij HomeDeco

Vandaag maken we kennis met en nemen we een kijkje in het interieur van onze Rosanne! Rosanne is 33 jaar oud en werkt inmiddels alweer anderhalf jaar als backoffice medewerkster voor HomeDeco en is ons gelukkig nog lang niet zat. Ze haalt namelijk veel voldoening uit het optimaliseren van een goede shopervaring van de klant en het verrichten van werkzaamheden voor de customer journey op de website.

interieur brocante

Voordat Rosanne bij HomeDeco terecht kwam, heeft ze gewerkt voor Ve Global. Maar Rosanne's hart lag toch meer bij de interieurbranche, want ze is van jongs af aan al bezig geweest met interieur. Het kwam dan ook niet ongelukkig uit dat ze met ons bekend raakte via social media.

brocante

Hoe het er thuis uitziet bij de interieurliefhebster? Modern en stoer met een vrouwelijke touch. Ze vindt het mooi om strakke lijnen met stoere materialen te combineren en dit af te stylen met bijzondere vormen met een knipoog of verhaal.

interieur brocante

Fun fact over Rosanne: "In 90% van mijn shopmomenten kom ik met een rol cadeaupapier, linten of andere inpakaccessoires thuis. Ik geef niet alleen graag cadeautjes, maar pak deze het liefst ook nog mooi in!" Ook Rosanne ontkwam niet aan de lastige interieurdilemma's:

dilemma's interieur

Ben jij benieuwd naar de favoriete merken van Rosanne? Shop hieronder haar favorieten!

Bloomingville
"De producten van Bloomingville hebben een robuuste vormgeving en structuur in hun items, bijvoorbeeld in de kwastjes. Strak, modern, met een zachte touch en een knipoog!"

House Doctor
"De soms wat bijzondere vormen en/of natuurtinten van House Doctor vind ik een leuke knipoog en rust geven in een interieur."

Rustik Lys
"De vormen, kleuren en designs van de kaarsen van Rustik Lys zijn een leuke toevoeging naast andere accessoires, vind ik."

Damai
"De zachte, flanellen stof en de natuurlijke kleuren van het beddengoed van Damai geven je een rustig en luxe gevoel. Om bij weg te dromen!"

Zie ook:
- Meet the team: Zara
- Meet the team: Marie-Louise
- Meet the team: Mara
- Meet the team: Rosa

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...