Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze 8 tips maak je je interieur Instagramwaardig

Met deze 8 tips maak je je interieur Instagramwaardig

Tegenwoordig is niet alleen Pinterest meer een grote inspiratiebron voor interieurplaatjes, maar staat ook Instagram boordevol inspiratie. Wanneer je interieur helemaal naar wens is en je trots bent op het resultaat, is het natuurlijk superleuk om foto's te delen. Heb jij een Instagramaccount waarop je je interieurfoto's deelt of wil je hier binnenkort mee beginnen? Voor het perfecte plaatje zijn er een aantal onderdelen die je kunt toevoegen aan je interieur die je interieur Instagramwaardig maken. Hieronder benoem ik er 8! Oh, extra handig: deze tips zijn natuurlijk ook onmisbaar als je foto's op onze Binnenkijkenpagina upload.

1. Kamerplanten

In geen enkel interieur mogen planten tegenwoordig meer ontbreken. Ga voor de populaire Pannenkoekplant of fotogenieke Monstera plant. Dit groene item frist elke Instagramfoto op.

woonkamer met planten Bron: siefshome

2. Posters

Een poster met een mooie quote of een fraaie afbeelding kleedt je muur echt aan. Kun je niet kiezen? Maak dan een gallery wall! Lege lijsten aan de wand zijn trouwens ook heel normaal tegenwoordig, dus als je nog een lijst over hebt, kun je deze gewoon ophangen!

muur met posters Bron: studio8en70

3. Neonlampen

Neonlampen zijn ook veel te zien op Instagramfoto's. Ze laten je interieur letterlijk shinen. Ze zijn in allerlei kleuren en vormen te krijgen. We love it!

neon hart Bron: urbanoutfitters

4. Meubels van pallets

Banken en bedden van pallets zijn leuke en creatieve alternatieven voor een gewone bank of gewoon bed. Je kunt ze daarnaast helemaal zelf maken. Superhandig, want dan kun je ze helemaal afstemmen op jouw interieur of tuin!

palletbank tuin Bron: lady-stil

5. Macramé plantenhangers

Geen ruimte voor planten? Hang ze op in een macramé plantenhanger! Leuk voor in huis, maar ook op het balkon doen ze het goed. Vooral macramé plantenhangers zien we veel op Instagram.

slaapkamer met accentmuur Bron: myscandinavianhome

6. Open haarden

Dit is natuurlijk meer een tip voor de winter, maar het tilt je Instagramfoto wel naar een hoger level. Zet de open haard aan voordat je de foto maakt en vul de houtmand nog even aan. Staat supergezellig toch?

zithoek met open haard Bron: wonenbydjo

7. Accentmuren

Dit kan door middel van een likje verf of opvallend behang. Hieronder is een soort hoofdbord gecreëerd met verf. Je kunt ook gaan voor een mooi behangetje en dit op de muur achter je bed of bank aanbrengen.

slaapkamer met accentmuur Bron: hemtrevligt

8. Huisdieren

Deze laatste tip geef ik natuurlijk met een knipoog. Heb je een huisdier? Probeer deze eens op de foto te krijgen op de meest fotogenieke plek in huis. Dit kan je foto extra leuk maken! Je huisdier wil vast wel even poseren ;-)

woonkamer met kat Bron: huberdine

Zie ook:
-Met deze 5 items creëer jij die Pinterest look in je eigen slaapkamer
-Budget shopping: 16 musthave woonaccessoires onder de 20 euro
-5 ideeën om je sidetable te stylen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...