Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

Mooi roze is niet lelijk, 5 tips voor een roze babykamer

geschreven door Laura
Mooi roze is niet lelijk, 5 tips voor een roze babykamer

Als je in verwachting bent van een meisje is het verleidelijk om alles in het roze te kopen. Bij het inrichten van de babykamer kan dit riskant zijn, want aan roze heb je al snel een overkill. Als je de juiste keuzes maakt kan een roze babykamer ontzettend stijlvol zijn.

Kies een mooi kleurenpallet
Zoek eerst rustig uit met welke kleuren je met het roze wil combineren en kies een accentkleur. Roze en wit gaan bijvoorbeeld erg goed samen met goud als accentkleur. Als je van tevoren een kleurenpallet uitzoekt voorkom je chaos in de babykamer.

roze babykamer Bron: Domino

Voeg print toe
Kies je voor een roze muur, voeg dan een print toe in de vorm van een leuk behangetje. Dit geeft een iets spannender effect. Het onderbreekt het roze en zorgt ervoor dat het niet eentonig wordt.

Ga voor een neutrale vloer
Als je kunt kiezen, ga dan voor een neutrale houten vloer of een vloer van houtkleurig laminaat. Het natuurlijke element geeft rust in het zoete, roze geheel. Ook is het gemakkelijk schoon te houden en hygiëne is erg belangrijk in de babykamer.

roze babykamer Bron: Big Love Boutique

Creëer balans
Ga niet over de top met roze. Het is een heftige kleur die al snel overheersend kan zijn. Zijn alle muren al roze? Kies dan voor witte meubels, gordijnen en een wit vloerkleed. Je kunt natuurlijk nog wel roze accessoires toevoegen.

Zie ook:
-Tips om de babykamer veiliger te maken
-10x de leukste kinderkamer uit onze binnenkijkers boordevol inspiratie
-Zo maak je een duurzame kinderkamer

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...