Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Werkplek

Multifunctioneel, logeerkamer en kantoor in één

geschreven door Laura
Multifunctioneel, logeerkamer en kantoor in één

Als je maar één extra kamer hebt, hoe deel je hem dan in? De meeste mensen kiezen voor een thuiskantoor of voor een logeerkamer. Wil je beiden? Dat kan ook, deze twee kunnen namelijk goed gecombineerd worden.

logeerkamer kantoor Bron: My Domaine

Bed en bureau

Heb je genoeg ruimte, dan kun je een permanent tweepersoonsbed in de kamer zetten. Daarnaast kun je dan je eigen werkhoekje maken. Zorg wel dat je de twee verschillende hoeken in dezelfde stijl inricht. Dan blijft het een geheel.

logeerkamer kantoor Bron: KajaStef

Slaapbank

Heb je wat minder ruimte? Dan is de slaapbank een ideale oplossing. Je houdt meer ruimte over voor je werkplek en hebt ook nog een zithoekje. Als de logees komen dan kun je het bed gemakkelijk uitklappen.

logeerkamer kantoor Bron: Teaching Literacy

Opklapbaar bed

Een bed dat helemaal opklapt tegen de muur oftewel het ‘murphybed’. Als je niet zo vaak logees hebt en niet de hele tijd met een extra bed in je kantoor wil zitten, dan is dit de juiste keuze. Het bed wordt helemaal weggewerkt in een kast en je ziet er niks meer van.

Zie ook:
-Het perfecte thuiskantoor, zo richt je hem in
-Een botanisch thuiskantoor in 5 stappen
-Zo maak je van je woonkamer ook je kantoor

 
 
Tuin

Dé zomer musthave: hippe tuinposters

geschreven door Mara
Dé zomer musthave: hippe tuinposters

Een trend die we ontzettend veel zien is de tuinposter. Deze hang je aan de schutting of muur van je huis en zo creëer je op een simpele (en budgetproof!) manier een gezellige en aangeklede look in je tuin. Het geeft je tuin wat meer een woonkamer-gevoel. Enne, het is natuurlijk de perfecte manie...

meer...