Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

Musthaves in de speelkamer

geschreven door Tess
Musthaves in de speelkamer

Een speelkamer, de hemel op aarde voor je kids! Hier kunnen ze lekker zichzelf zijn en de hele dag spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Nog een voordeel aan de kinderspeelkamer; het speelgoed ligt niet door het hele huis verspreid, maar in één kamer bij elkaar. Leuk idee zo'n kinderspeelkamer maar hoe richt je deze het beste in? Hier geven wij je een overzicht van de musthaves voor in de speelkamer, laat je inspireren!

Een schommel

Gemakkelijk op te hangen en je kinderen vinden het fantastisch, een schommel! Je kunt natuurlijk alleen een schommel ophangen als je hier de ruimte voor hebt, dus is het belangrijk om eerst na te gaan of dit zo is. Als alternatief voor de schommel kun je natuurlijk ook turnringen of een ladder ophangen, als ze er maar in kunnen slingeren ;).

kastruimte-in-speelkamer Bron: Archzine.fr

Een vloerkleed

Een vloerkleed in de speelkamer is erg handig. Het kleed voelt natuurlijk erg fijn aan maar is ook handig voor als er ongelukjes gebeuren en er iemand valt. Aangezien dit helaas vaak gebeurt bij kinderen, is een vloerkleed in de speelkamer erg handig! Het is altijd fijner om op een zachte ondergrond te vallen dan op een harde vloer. Verder is het vloerkleed ook een beetje geluidsdempend, wat natuurlijk ook erg fijn is ;).

vloerkleed-in-kinder-speelkamer Bron: Emily Henderson

Genoeg kastruimte

Klaar met spelen? Hupsakee al het speelgoed weer terug in de kast! Opgeruimd staat netjes :). Genoeg kastruimte is een must in de speelkamer. Hier kun je al het speelgoed van je kinderen in kwijt, dit zorgt voor een rustige en nette uitstraling van de kamer.

kasten-in-speelkamer Bron: Symple Style

Krijtbord muur

Met een krijtbord muur kunnen je kinderen heerlijk kliederen en kladderen! Het handige aan een krijtbord is dat het ook weer gemakkelijk is schoon te maken. Je kunt natuurlijk een krijtbord kopen, maar er bestaat ook krijtbord verf en zelfs behang, ideaal! Kies een muur uit in de kamer en verf de muur met het krijtbord verf of hang het behang op. De verf kan worden aangebracht op muur en hout.

krijtbord-in-kinder-speelkamer Bron: Fransesco Lagnese

Chill hoekje

Even rust na al dat spelen.... daar is het chill hoekje voor! Lekker even neerploffen en uitrusten op de bank, poef, of gezellig in een tentje. Als je kinderen al wat ouder zijn kunnen ze natuurlijk ook ontspannen een boek lezen in de chill hoek.

banken-in-kinder-speelkamer Bron: HomeWorldDesign

Zie ook:
-5 fouen dide iedereen mamakt bij het inrichten van de werkplek
-Trend: Beestenboel in huis
-20 x de leukste cadeautjes voor in de keuken onder de 20 euro
-Op deze manier laat je je wijnglazen schitteren

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...