Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Slaapkamer

Onrustige slaper? Deze kamerplanten zorgen ervoor dat je beter slaapt

geschreven door Mara
Onrustige slaper? Deze kamerplanten zorgen ervoor dat je beter slaapt

Heb je moeite om in slaap te vallen en/of wordt je regelmatig wakker 's nachts? Plants are here to rescue you! Ze zien er niet alleen leuk uit in je interieur, uit onderzoek blijkt nu ook dat ze je slaaprust kunnen bevorderen. Dit komt onder andere door de luchtzuiverende en kalmerende werking die planten hebben. In dit artikel vertel ik je welke planten je het beste kunt kiezen.

Foto: Gravity Home

De Monstera

De Monstera is een mooie statementplant die alle aandacht op zich vestigt. Hij is groot genoeg om de gehele sfeer in je slaapkamer te veranderen. Zet 'm in een mooie mand voor een natuurlijke, relaxte look. Hebben!

De Pannenkoekenplant

De Pannenkoekenplant was vroeger al razend populair, maar is ook nu niet weg te denken uit groene interieurs. Zet 'm in een mooie pot op je nachtkastje voor een stylish zuurstof-boost. Ook fijn: de Pannenkoekenplant groeit heel makkelijk, dus voor je het weet staat je huis vol met deze gave plant.

Vetplanten

Geen groene vingers? Ga dan voor deze mooie vetplanten. Extra voordeel: ze passen zelfs in de kleinste slaapkamer. Zet ze op je nachtkastje, bovenop je kledingkast of op je vensterbank. Tip: groepeer meerdere vetplanten bij elkaar voor een extra leuk effect.

Zie ook:

- Tussen de planten in Le Jardin
- Inspiratie: plantenbakken in de tuin of op het balkon
- Deze kamerplanten zijn onmisbaar in een gezond huis

 
 
Woonkamer

20x salontafels die opvallen

geschreven door Yentl
20x salontafels die opvallen

Heb jij een bank in een neutrale kleur en lukt het opfleuren van de zithoek met kussentjes niet echt? Kijk dan eens voor een opvallende salontafel. Door dit meubelstuk opvallend te laten zijn komt jouw zithoek met de neutrale bank mooi in balans. Heb je juist wel een opvallende bank? Ga dan voor...

meer...