Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Op deze manier kun je goed een herfstavond bankhangen

geschreven door Rosa
Op deze manier kun je goed een herfstavond bankhangen

Met dit weer is niets lekkerder dan een avondje lekker bankhangen. Heerlijk onder een warm plaid wegkruipen en een film kijken of natuurlijk een goed boek. Met de juiste items om je heen, maak jij van je bankhangavond een heus feestje ;-)!

plaids

Hoe fijn is het om op de koude avonden lekker onder een warme plaid te kruipen. Dat geeft een gevoel van geborgenheid en ineens lijkt het minder erg dat het buiten weer grauw en regenachtig is. Extra tip: kies een plaid van een warm materiaal en een kleur die goed bij je interieur past. Je hebt plaids in zoveel verschillende printjes, kleuren en maten dat je 'm nadat je er heerlijk onder hebt gelegen weer leuk over de armleuning kan draperen.

herfst interieur Bron: My Scandinavian Home

mokken

Bij een goede bankhangsessie horen natuurlijk liters warme drank. Niet alleen om jezelf warm te houden tijdens deze dagen, ook omdat je er goed van kunt ontspannen. Vul de mok met je favoriete warme drank. Of dit nu koffie, thee, warme chocolademelk of glühwein is maakt weinig uit. Ga voor een mok met een leuk printje zodat het ook nog gezellig staat op tafel!

bankhangen Bron: My Scandinavian Home

sierkussens

Bij een bankhangavond wil je natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk liggen. Daar zijn sierkussens essentieel bij. Iedere zithoek verdient ook eigenlijk de juiste sierkussens. Je bank wordt net een stukje comfortabeler en je kunt ze precies zo neerleggen, dat jij het comfortabelst zit. Voor de herfst en winter zijn de warme stoffen in de warme kleuren perfect. Als het over een aantal maanden weer mooi weer wordt wissel je in een handomdraai je kussenhoezen om en heb je direct een andere look in huis.

herfst interieur Bron: My Scandinavian Home

bank

Dit is het enige item dat letterlijk onmisbaar is bij een avondje bankhangen. Het is belangrijk om een bank te hebben die geschikt is voor jouw woonkamer, die comfortabel is en ook nog eens mooi staat. De bank is het belangrijkste item in jouw woonkamer, het is dan ook belangrijk dat deze aan al jouw wensen voldoet. Is jouw bank toe aan vernieuwing? Lees voor de aanschaf van een nieuwe bank dan even dit lijstje met de meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een nieuwe bank.

herfst interieur Bron: Malin Antonsen

kaarsen

Kaarsen brengen heel veel gezelligheid en sfeer in huis. Het perfecte item dus om van je huis een warme plek te maken. Steek de kaarsen in mooie kandelaars of kaarsenhouders en kies kaarsen uit die mooi bij de rest van het interieur staan. Want dan, is de kaars ook écht een accessoire. Zelfs als 'ie niet brandt.

bankhangen-herfstweer
Bron: Cate St. Hill

boeken

Tijdens je bankhangavond kun je eindelijk eens de tijd nemen om een boek te lezen. Neem hier dan ook uitgebreid de tijd voor. Of het nu een roman is, een waargebeurd verhaal of een mooi koffietafelboek is waar je rustig doorheen bladert maakt weinig uit.

Zie ook:
- Met deze tips heb jij binnen no time een knus interieur
- Je interieur herfst-klaar maken met een klein budget
- Shop the look: knus, Scandinavisch interieur
- Dit interieur is klaar voor de herfst

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...