Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Op zoek naar een huisgeur? Deze geur past het beste bij jouw sterrenbeeld!

geschreven door Julia
Op zoek naar een huisgeur? Deze geur past het beste bij jouw sterrenbeeld!

Een huisgeur kan sfeer brengen, zeker in strakke interieurs die wat koeltjes overkomen. Daarnaast kan het de stijl van je interieur benadrukken. Geuren uit de natuur passen bijvoorbeeld goed bij een landelijke woonstijl. Maar er zijn zoveel verschillende huisgeuren dat het lastig kan zijn om er één uit te kiezen. Je kunt de geur dus afstemmen op je interieur, maar wist je dat je deze ook kunt afstemmen op je sterrenbeeld? Bij elk sterrenbeeld passen namelijk bepaalde geuren. Hieronder vertel ik je welke het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Ram: frisse en pittige geuren
Rammen zijn vurig, spontaan, energiek en hebben zelfvertrouwen. Daarom past een levendige en pittige geur het beste bij dit sterrenbeeld. Ga voor pepermunt of kamperfoelie. De frisse geur van pepermunt kan je een energieboost geven.

Stier: bloemige geuren
Eigenschappen die bij een stier horen zijn geduldig, liefdevol en gestructureerd. Ben jij een stier? Dan passen bloemige geuren goed bij je. Vooral de geur van rozen en viooltjes zullen je aanspreken.

Tweeling: verbindende geuren
Een tweeling houdt van geuren die mensen bij elkaar brengen. Ga bijvoorbeeld voor mirte of lavendel. Lavendel is een heerlijke geur voor zowel de ochtend, middag en avond en zal ervoor zorgen dat je gasten zich relaxed voelen.

Kreeft: warme geuren
Het sterrenbeeld kreeft heeft een connectie met water. Een geur die daaraan gerelateerd is zal dus een goede match zijn. Zoek naar een geur die ervoor zorgt dat jouw huis knus is, want kreeften houden van een knus huis. Goede opties zijn geranium, lelie en waterlelie.

Leeuw: zonnige geuren
Leeuwen zijn extravert en hebben een geur nodig die bij hun persoonlijkheid past. Ga voor een zonnige geur met dynamische noten. Goede opties zijn saffraan, rozemarijn, zonnebloem en goudsbloem.

Maagd: schone, frisse geuren
Maagden zijn perfectionistisch en analytisch. Geuren die het beste passen zijn frisse en schone geuren zoals fris linnen of katoen.

Weegschaal: chique geuren
Weegschalen zijn erg esthetisch en worden aangetrokken door chique huisgeuren met luxueuze verpakkingen. Ze houden wel van een beetje extra en over the top. Geuren als hortensia, populier en mint zijn erg geschikt.

Schorpioen: diepe, complexe geuren
Schorpioenen kunnen intense emoties hebben en ze hebben een geur nodig die hier goed bij past. Geuren die diep en complex zijn, zijn daarom zeer geschikt. Denk aan zwarte bes, aloe en toverhazelaar.

Boogschutter: exotische geuren
Boogschutters worden geassocieerd met reizigers en houden daarom van geuren die exotisch zijn. Ga voor een geur die reislust opwekt en je in gedachten naar een ver land brengen. Denk aan kaneel, bes en sandelhout.

Steenbok: bosachtige geuren
De steenbok wil zich het liefst geaard voelen, of in andere woorden: met beide benen op de grond staan, letterlijk en figuurlijk. Hier passen aardse geuren het beste bij. Steenbokken zijn serieus en voelen zich fijn bij bosachtige geuren. Ga voor tijm, iep, den of wilg.

Waterman: bijzondere geuren
Watermannen doen dingen graag anders en proberen graag nieuwe dingen. Hierdoor worden ze aangetrokken tot ongebruikelijke geuren. Ga bijvoorbeeld voor een geur van leer, of andere ongebruikelijke geuren.

Vissen: spa-geuren
De beste geuren voor vissen zijn geuren die aan de spa doen denken. Een vis is spiritueel. Als de geur een spirituele wellness-sfeer creëert, zit je helemaal goed. Goede opties zijn komkommer en salie.

Bron hoofdafbeelding: anthropologie

Zie ook:
-Deze plant past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld
-Deze kleur past het beste bij jouw volgens je sterrenbeeld
-Met deze tip hoef je zelf je planten niet meer te verzorgen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...