Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Shop the look: Spaans terras met natuurlijke materialen

geschreven door julia_

Shop the look: Spaans terras met natuurlijke materialen

Zoek je nog inspiratie om je terras te stylen? Ik kwam dit Spaanse terras tegen en vond hem de moeite waard om even te delen. Wat een fijn sfeertje! Hieronder laat ik zien met welke producten je deze look bij jou thuis kunt creëren.

terras
Bron: elmueble

Wat voor enorm veel sfeer zorgt op dit terras is de pergola met rietmatten. Naast het feit dat het een fijne uitstraling heeft, is het natuurlijk een heel praktisch item omdat deze de zon tegenhoudt. Zo kun je lekker loungen in de schaduw. De pergola creëert echt een apart zithoekje. De poef en hangstoel zorgen voor extra zitplekken.

zithoek terras

zithoek terras

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een tuintafel. De tafel is gedekt met items in neutrale kleuren, maar de verschillende materialen en patronen maken het spannend. Het vloerkleed dat onder de tafel ligt zorgt ervoor dat het eetgedeelte meer is afgebakend. Hier zie je dat het riet van de pergola terugkomt naast de tafel.

terras met eettafel

eettafel met servies

barbecue

Dit terras heeft tot slot ook nog opbergruimte. Rechts op de foto zie je een soort kast die volstaat met plantjes. Het warme hout zorgt voor veel sfeer. Je zou er zelfs een buitenkeukentje van kunnen maken. En had je de lampjes al gezien die onder de pergola hangen?

terras

opbergruimte terras
Bron: elmueble

Zie ook:
-Shop the look: Zweeds interieur met een mix van koele en warme tinten
-Met deze tips blijven je tuinmeubels het mooist
-Met deze 5 tips betrek je je tuin bij je huis

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...