Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

Shop the look: Spaans terras met natuurlijke materialen

Shop the look: Spaans terras met natuurlijke materialen

Zoek je nog inspiratie om je terras te stylen? Ik kwam dit Spaanse terras tegen en vond hem de moeite waard om even te delen. Wat een fijn sfeertje! Hieronder laat ik zien met welke producten je deze look bij jou thuis kunt creëren.

terras
Bron: elmueble

Wat voor enorm veel sfeer zorgt op dit terras is de pergola met rietmatten. Naast het feit dat het een fijne uitstraling heeft, is het natuurlijk een heel praktisch item omdat deze de zon tegenhoudt. Zo kun je lekker loungen in de schaduw. De pergola creëert echt een apart zithoekje. De poef en hangstoel zorgen voor extra zitplekken.

zithoek terras

zithoek terras

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een tuintafel. De tafel is gedekt met items in neutrale kleuren, maar de verschillende materialen en patronen maken het spannend. Het vloerkleed dat onder de tafel ligt zorgt ervoor dat het eetgedeelte meer is afgebakend. Hier zie je dat het riet van de pergola terugkomt naast de tafel.

terras met eettafel

eettafel met servies

barbecue

Dit terras heeft tot slot ook nog opbergruimte. Rechts op de foto zie je een soort kast die volstaat met plantjes. Het warme hout zorgt voor veel sfeer. Je zou er zelfs een buitenkeukentje van kunnen maken. En had je de lampjes al gezien die onder de pergola hangen?

terras

opbergruimte terras
Bron: elmueble

Zie ook:
-Shop the look: Zweeds interieur met een mix van koele en warme tinten
-Met deze tips blijven je tuinmeubels het mooist
-Met deze 5 tips betrek je je tuin bij je huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...