Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Shop the look

Shop the look: vrolijke kinderkamer

geschreven door Tessa
Shop the look: vrolijke kinderkamer

Transformatie van baby- tot kinderkamer
De groei van baby naar kleuter gaat snel. Té snel soms😉. Dit betekent niet alleen dat schoenen na vijf maanden al niet meer passen, maar ook dat de kamer hierop moet worden aangepast. Want naast slapen, wil jouw kleintje nu ook lekker kunnen spelen in zijn of haar slaapkamertje. Alleen of met vriendjes. Fijn is het dan als je van die slaapkamer een klein paleisje weet te maken. We willen natuurlijk allemaal het allerbeste voor die boefjes! Wij kwamen deze prachtige kinderkamer tegen. Welke niet alleen heel vrolijk is, maar ook nog eens alles heeft waar jouw kleine om kan vragen.

Stylish kinderkamer
Daarbij is deze kinderslaapkamer super stijlvol. Knap gedaan, want vaak hebben we de neiging om de kinderkamer los van de rest van ons interieur in te richten. Waardoor 'ie niet bij het interieur van de rest van ons huis past. Deze past echter perfect in het moodboard van een 'volwassen' interieur. Vind jij de kinderkamer ook zo stijlvol? Met onderstaande items shop je ook de look!

Foto's: My Scandinavian Home

Zie ook:
-3 handige manieren om speelgoed op te bergen
-Hier moet je op letten bij het inrichten van de kinderkamer
-5x budgettips voor het inrichten van de babykamer

 
 
 
Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...