Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Slapen in stijl: zo creëer je een boutique chic slaapkamer

geschreven door Marie-Louise
Slapen in stijl: zo creëer je een boutique chic slaapkamer

Wie de afgelopen zomer een mooie reis heeft gemaakt, heeft vast en zeker weer boordevol interieurinspiratie op kunnen doen. De mooi ingerichte restaurantjes, marktjes en lunchtentjes: inspiratie is overal in te vinden. En zo ook in de hotelkamer. Je ziet tegenwoordig steeds vaker hotels met een boutique look. Kamers met prachtige diepe, rijke kleuren en luxe materialen. Door deze spannende combinatie ontstaat er een warme en intieme sfeer, iets wat niet misstaat in de slaapkamer! Wil jij ook slapen in stijl? Wij geven je tips: zo creëer je een boutique chic slaapkamer!

boutique chic slaapkamer blauw nachtkastje messingBron: stylish_wonen via HomeDeco Binnenkijken




 

Diepe, rijke kleuren

Een boutique chic slaapkamer begint bij het aanbrengen van een flinke lik verf. Hiermee creëer je namelijk gelijk een bak met warmte. De boutique chic woonstijl kenmerkt zich door de diepe, rijke kleuren zoals bosgroen, bordeauxrood of marineblauw.

donkere-slaapkamer-fluweelBron: Interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken




 

Flower Power

Bloemenprint past helemaal in het plaatje van een boutique chic slaapkamer. Je kunt dit leuk toepassen door een behangetje met bloemenprint aan te brengen. Vind je dit iets teveel van het goede? Een dekbedovertrek met bloemenprint is ook al superleuk, of wat dacht je van het neerzetten van verse bloemen of planten? De orchidee bijvoorbeeld past met zijn kleurrijke kroonbladeren helemaal in het thema!

boutique hotel interieurBron: sierkussens_nl via HomeDeco Binnenkijken




 

Kingsize bed

Stap twee is een van de belangrijkste dingen bij het inrichten van de slaapkamer: het bed! Hoewel slapen in je eigen bed een van de fijnste dingen is bij thuiskomst van je reis, geldt dit niet als je in een boutique hotel hebt geslapen. Er gaat namelijk niets boven zo'n kingsize bed, ténzij je hem zelf nabootst. Indien je de middelen beschikbaar hebt, is in jouw royal bedroom een kingsize bed dus een must.

roze bordeauxrode slaapkamer boutique chicBron: dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken




 

Luxe materialen

Goede materiaalkeuze is key bij het geven van een make-over aan de slaapkamer. In een boutique chic slaapkamer vind je standaard luxe materialen, zoals messing, velvet, metaal en satijn. Hier kun je helemaal mee los gaan. Een katoensatijnen dekbedovertrek, velvet poef, messing nachtkastjes... The sky is the limit hierbij.

gouden nachtlampje palmboomBron: dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken




 

Design accessoires met klassieke elementen

Schuif de spreuk 'less is more' maar even aan de kant, want die werkt averechts in dit geval. Houd hierbij het kleurenpalet en de materiaalkeuze in het achterhoofd. Zet een paar mooie design accessoires neer en laat verder wat klassieke elementen terugkomen. Denk aan een mooi koffietafelboek, geurkaarsen en een mooie, grote spiegel met gouden omlijsting.

slaapkamer-bed-klassiekBron: Thuismusinterieur via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Zo creëer je een chique hotelsfeer in jouw woonkamer
- Dit moeten we hebben: verkoelend beddengoed
- Binnenkijken in dit prachtige strandhuis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...