Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Brand we love

Sustainable brand we love: Gorillz

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: Gorillz
"Wij houden wel van een uitdaging en zijn dus begonnen met het produceren van onze eigen kapstokken!" Kadir Arabaci - Oprichter Gorillz

Het merk Gorillz is bedacht en opgericht door Kadir Arabaci. Hij is al jaren ondernemer en investeerder in verschillende bedrijven en projecten. Na een lange zoektocht kon hij samen met zijn vrouw maar niet de gewenste kapstok vinden. "Of ze waren niet strak genoeg, of ze waren te slapjes. Wij houden wel van een uitdaging; na enkele gesprekken met industrieel ontwerpers hebben we knoop doorgehakt en zijn we begonnen met het produceren van kapstokken!" Het team van Kadir bestaat inmiddels uit tien professionals op verschillende vlakken. Vandaag de dag genieten ze nog steeds van de producten en willen ze hun passie verder uitbreiden.

De producten van Kadir kenmerken zich door strakke, tijdloze en moderne designs. Hij verkoopt diverse solide, kwalitatieve woonaccessoires en designproducten, die makkelijk te (de)monteren zijn. De strakke lijnen, stoere materialen en eigentijdse vormen maken de ontwerpen van Kadir een succes in ieder interieur!

Kadir werkt van het design tot aan de logistiek met verschillende enthousiaste mensen samen. Dit gebeurt over het algemeen in-house en deels op afstand. Het gehele team focust zich op de kwalitatieve productie, waarbij de klanttevredenheid voorop staat. Sinds kort wordt Kadirs team versterkt door brand manager Özhan, die voor groei en naamsbekendheid van Gorillz zal gaan zorgen. Özhan neemt zijn branding- en marketingervaring mee uit de corporate wereld en is ijzersterk in de digitale klantbeleving.

gorillz duurzaam

Waarom Gorillz tot onze Sustainable brands we love behoort? Kadir en zijn team willen duurzaam ondernemen, waarbij ze naar elk proces aandachtig kijken. Doordat de producten bijvoorbeeld van staal geproduceerd worden, zorgen ze ervoor dat de overgebleven stukken gereproduceerd worden. Ook proberen ze in hun designs rekening te houden met het feit dat een accessoire zowel multifunctioneel kan zijn, als voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Wat vandaag een boekenplankhouder is, kan na een tijdje met een kleine aanpassing als laptopstandaard gebruikt worden bijvoorbeeld.

Daarnaast is Kadir met verschillende partijen in contact voor de vergroening van de wereld. Er zijn enkele initiatieven die hij binnenkort kenbaar zal maken, waar hij heel trots op is. Dus stay tuned!

Ben je benieuwd naar Kadirs favoriete producten? Je shopt ze hieronder!

Kapstokken
"Met de moderne en industriële kapstokken hang je eenvoudig je jassen, tassen, mutsen en sjaals op."

Boekenplanken en -steunen
"De boekensteunen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en in verschillende soorten te verkrijgen."

Plankendragers
"De stalen plankendragers zijn minimalistisch en stijlvol tegelijk. Ideaal om te gebruiken als boekensteun of decoratieplank."

Enthousiast geworden? Bekijk hier de gehele collectie van Gorillz!

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Cotton Ball Lights
- Sustainable brand we love: By WOOM
- Sustainable brand we love: Fabryk Design

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...