Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Sustainable brand we love: Growing Concepts

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: Growing Concepts
"Elke plant heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen en is daarmee bepalend voor de sfeer die we willen creëren" Kevin van Willigenburg - Eigenaar Growing Concepts

Kevin Willigenburg, eigenaar van het duurzame merk Growing Concepts, heeft een missie: jouw wereld groener maken. Want een groene habitat maakt gelukkig, volgens de plantenliefhebber. "Planten zijn niet alleen essentieel voor onze leefomgeving, ze zijn ook mooi en decoratief. De natuur prikkelt de creativiteit en geeft ons energie. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk om te kiezen voor een groen interieur!"

Kevin wil je middels Growing Concepts laten ontdekken hoe planten je woongeluk vergroten. Hij wil je de mooiste soorten laten leren kennen en je ervan te leren houden én verwonderen over de wijze waarop ze groeien. Growing Concepts is geboren vanuit de wens om de plantenwereld te vernieuwen en te verduurzamen met unieke producten waar je blij van wordt. Weinig onderhoud, maar wél een geweldige blikvanger in huis. Als een ode aan de natuur.

huldra><span class=Bron: Growing Concepts

De natuur speelt een hoofdrol in de producten van Kevin. Alle items zijn gemaakt met liefde, zorg én een unieke Growing Concepts-signatuur. Zo kiest hij ook in zijn bedrijfsprocessen voor groen. Dat verwezenlijkt hij door op een ambachtelijke manier te produceren: dichtbij huis en zo duurzaam mogelijk, veelal in samenwerking met lokale makers.

plant in potBron: Growing Concepts

"We weten precies waar we de mooiste planten en droogbloemen moeten inkopen, om er daarna prachtige creaties, zoals bijvoorbeeld wanddecoratie, van te maken. Hiervoor werken we samen met de beste kwekers in Nederland en Denemarken met een MPS-certificatie: een keurmerk op het gebied van duurzaamheid. Elke plant heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen en is daarmee bepalend voor de sfeer die we willen creëren."

Wist je dat al Kevins glaswerk mondgeblazen is en gemaakt wordt van gerecycled glas? En dat het houtwerk voor zijn interieuraccessoires handgemaakt wordt door een ‘buurbedrijf’ in Haarlem? Hij is gek op natuurlijke materialen, vanwege de luxe uitstraling en lange levensduur. Als het om kwaliteit gaat, doet hij geen concessies!

Ben jij benieuwd wat Kevins persoonlijke favoriete items zijn?

Jar Large - Coffea arabica
"Dit is het eerste product waar ik mee ben begonnen toen ik Growing Concepts ben gestart!"

Huldra
"De Huldra is niet alleen een echte sfeermaker, maar geeft ook letterlijk rust."

Ceres tafel
"Dit is het eerste meubel waar planten in verwerkt zijn! Het is echt een statement in je huiskamer, vind ik."

Ben jij nieuwsgierig geworden? Shop hier de hele collectie van Growing Concepts!

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Wooden Amsterdam
- Sustainable brand we love: Household Hardware
- Sustainable brand we love: Cotton Ball Lights

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...