Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Sustainable brand we love: House of Fetch

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: House of Fetch
"Behang vertelt een verhaal, roept emotie op en zet de sfeer neer die jij in de ruimte wilt voelen." Félice van der Sandt - Oprichtster House of Fetch

Félice heeft House of Fetch in de zomer van 2020 opgericht, vanuit de overtuiging dat ieder interieur minstens één statement muur in huis verdient. Zelf heeft ze twee jaar geleden haar droomhuis in Amsterdam van top tot teen verbouwd, waarbij ze in elke ruimte kleur heeft toegepast. Maar het pronkstuk werd toch echt een mural in de keuken! Toen de kans op haar pad kwam om ontwerpen te maken voor een vliesbehanglijn, was die keuze snel gemaakt. Inmiddels is dat uitgegroeid tot het supertoffe merk: House of Fetch.

House of Fetch behang duurzaamBron: House of Fetch

Mooi behang maakt een ruimte zoveel persoonlijker dan een alleen een mooie kleur verf. Behang vertelt een verhaal, roept emotie en of zet de sfeer neer die jij in de ruimte wilt voelen, vindt Félice. Je maakt er echt een kunstwerk mee van je muur. "Dat kan best spannend zijn, maar het resultaat is zo ontzettend mooi. En je hoeft natuurlijk niet meteen groots te beginnen. Wat dacht je van een toilet met uitgesproken zelfklevend behang, of alleen een stukje van de muur door een mural aan te brengen?" Zo heeft Félice haar behang in de keuken juist niet sluitend van muur tot muur, maar als schilderij met eromheen nog diepblauwe verf. Dan knalt het behang er echt uit en het zorgt ervoor dat dat deel van haar keuken toch anders lijkt, dan de rest, vertelt ze.

House of Fetch behang duurzaamBron: House of Fetch

House of Fetch biedt behang in verschillende stijlen, die passen in elke kamer: van licht abstract tot donker botanisch en van de mooie museumstukken tot limited edition items van illustratoren en andere creatievelingen. Wat je ook zoekt: House of Fetch heeft een passend design voor jouw statement op de muur!

House of Fetch behang duurzaamBron: House of Fetch

Wie houdt van ambachtelijk, handgemaakt vakwerk en mooie, natuurlijke kleuren, kan zijn hart met de producten van Félice ophalen. Daarbij wordt al het behang van House of Fetch op milieuvriendelijk FSC gecertificeerd vliesbehang geprint. Eco-vriendelijk, van de hoogste kwaliteit én geproduceerd op eigen bodem, wat wil je nog meer?! Met recht een Sustainable brand we love, als je het ons vraagt. Daarbij is de inkt op waterbasis en van eco-latex én is het behang heel gemakkelijk aan te brengen.

Ben jij benieuwd naar het favoriete behang van Félice zelf? Je shopt ze hieronder!

Behang Wolken Schets - Origineel
"Deze prachtige wolken mural brengt ruimte en romantiek in huis. En heel goed te combineren in verschillende stijlen."

Paradise Bird Patroon Behang - Wit
"Dit patroon, gemaakt door Kristel Steenbergen, is een mooi elegant patroon dat past in elke ruimte. Deze is heel mooi in de werkkamer, kinderkamer maar ook bijvoorbeeld in de hal.

Ocean Life - Zwart of Donker Blauw
"Donkere kleuren en zwart maken dat een ruimte kracht uitstraalt en tegelijkertijd intimiteit waarborgt. Het Ocean Life behang doet dat precies. Geweldig toepasbaar voor de badkamer of een toilet, maar ook voor ruimten die van zichzelf al donker zijn."

Zie ook:
- Sustainable brand we love: City-Play
- Sustainable brand we love: Household Hardware
- Sustainable brand we love: Cotton Ball Lights

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...