Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Binnenkijken

Wauw! In dit Tiny House op Hawaii willen wij ook wonen

geschreven door Demi
Wauw! In dit Tiny House op Hawaii willen wij ook wonen

Tiny House, de naam zegt het al: een klein huisje. Het is tegenwoordig veel populairder geworden om kleine woningen, optimaal te benutten en zo handig mogelijk in te richten. Sommige mensen noemen het een stacaravan, anderen noemen het een Tiny House, maar één ding is zeker: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Het blijft namelijk leuk om te zien op welke manier deze mini huisjes ingericht worden. Eerder schreef ik al over een Tiny House van 28 vierkante meter waar een gezin van drie in woont, dit keer kijken we binnen bij een leuk optrekje in Hawaii!

tiny house klein
tiny house klein

tiny house klein
tiny house klein

De 'woonkamer', bestaat uit een klein schattig bankje met hocker als salontafel. De hocker mét opbergruimte, is niet alleen handig om spullen in op te bergen, maar kan ook nog eens gebruikt worden als voetenbankje. De manden waar de kamerplanten in staan, zijn een mooie oplossing voor zo'n kleine ruimte. Kies je namelijk voor bloempotten, kan het grof ogen en dat wil je juist voorkomen.

tiny house klein
tiny house klein

Bij het inrichten van een Tiny House, draait alles om een efficiënte indeling. Daarnaast is het belangrijk om rust te creëren. Het gebruik van zachte items als de sierkussens zorgen ervoor dat er in de kleine ruimte een relaxte sfeer hangt. Daarnaast zijn de hangplantjes een goeie oplossing om ruimte te besparen, we love it!

tiny house klein

tiny house klein
tiny house klein
tiny house klein
Bron: Design Sponge

Zie ook:
- Binnenkijken: omgetoverde oude boerderij
- Inspiratie: klein & stijlvol wonen
- Binnenkijken: klein appartement met een mix van landelijk, vintage en chic

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...