Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo dek je de eettafel voor een gezellig dinertje

geschreven door tessa_vallinga

Zo dek je de eettafel voor een gezellig dinertje

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we met onze vrienden en familie buiten gingen barbecueën. Gezellig onder de warme avondzon. Jammer genoeg zullen we die de komende tijd in ons kikkerlandje even moeten missen. De gezelligheid echter niet natuurlijk! Buiten eten kan dan voorlopig even niet meer, maar er is helemaal niks mis met een dinertje binnenshuis. Vooral wanneer je weet hoe je het thuis nog gezelliger kunt maken. Met een mooi gedekte eettafel maak je van elk dinertje een feestje! Wij verzamelden de mooist gedekte eettafels om je te inspireren.

Gedekte tafel wit en groen Bron: Homey Oh My

De basis, en tevens onmisbaar bij een goed gedekte tafel, is het servies. Zorg ervoor dat de borden, bekers en glazen bij elkaar passen. Dit hoeft niet te betekenen dat ze precies hetzelfde zijn. Mixen en matchen kan namelijk ook heel leuk werken! Wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

Gedekte tafel houtGedekte tafel hout Bron: Ingredients LDN

Aangezien we voor warmte en licht niet op de zon kunnen rekenen deze periode, moeten we er zelf maar voor zorgen. Kaarsen zijn dé ultieme sfeermakers bij een diner. Investeer dus zeker ook in mooie waxinelichthouders en kaarsenstandaarden.

Eettafel gedekt goud, zwart, kleurrijk boeket Bron: Chaatah is the new black

Groen doet wonderen op tafel. Plaats een mooi boeket op tafel. Of houd het minimaal en strak door enkel takjes neer te leggen. Deze kun je eventueel ook met een touwtje vastbinden aan de servetten van je gasten.

eettafel goud en beige Bron: Hilde Stories

Zie ook:
-Dit is waarom je voor een ronde tafel moet gaan!
-Hier moet je op letten bij het kopen van een eettafel
-Dit zijn drie veelgemaakte fouten bij een kleine eethoek

 
 
Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020
Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020
geschreven door julia_

Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020

Nog iets meer dan twee maanden en we zitten alweer in 2020! Dat we dichterbij de jaarwisseling komen, betekent dat er steeds meer interieurtrends voor het volgende jaar bekendgemaakt worden. Ga je binnenkort je keuken veranderen? Lees dan eerst dit artikel. Hieronder vertel ik je wat de twee groo...

meer...