Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Zo maak je van je badkamer een luxe hotelbadkamer

geschreven door Charlotte
Zo maak je van je badkamer een luxe hotelbadkamer

Wie kent het niet? Het lekkere gevoel dat je krijgt bij het binnenstappen in een hotelbadkamer. Waarom krijgen we dit gevoel niet in onze eigen badkamer? Dat moet anders. Natuurlijk kan dit gevoel thuis ook worden gecreëerd. Daarom geef ik jou tips om van jouw eigen badkamer een luxe hotelbadkamer te maken.

Creëer een eenheid
Zodra je de badkamer in een hotel binnenloopt, overkomt je direct een gevoel. Rust. Dat is ook het belangrijkste in je eigen badkamer. Ruim je badkamer op, haal alle overbodige dingen weg of geef ze een plekje waar ze thuis horen. Dit geeft rust voor je ogen, dus ook rust in je hoofd. Het is belangrijk dat er een eenheid ontstaat. Shop mooie accessoires die met elkaar matchen. Zoals handdoeken, vazen en zelfs een vloerkleed in dezelfde kleur.

badkamerBron: Manieke via HomeDeco Binnenkijken

Ga voor een regendouche
Een regendouche is een typische douche die áltijd te vinden is in een hotelkamer. Maar gelukkig kan jij deze voor bij jou thuis ook gewoon shoppen! Wie droomt er nou niet van om thuis lekker onder een regendouche te staan? Dit kan nu dus werkelijkheid worden. Deze douches zijn er in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zwart en zilver. Dus ieder z’n smaak zit er tussen. Naast dat het heerlijk is om onder een regendouche te staan, is het ook nog eens een douche die prachtig is om te zien.

regendoucheBron: Mascot Online

Haal hammam geuren in huis
Hammam is dé geur die je ruikt in de badkamers van hotels. En wat een geluk voor jou. Deze geur shop je al voor weinig en hangt al snel bij jou in de badkamer. Van deze geur word je heel rustig en dat is natuurlijk de bedoeling van de luxe hotelbadkamer bij jou thuis. Steek bijvoorbeeld even van te voren een geurkaars aan, zet geurstokjes in de badkamer of koop heerlijke hammam shampoo en douchegel.

badkamerBron: Interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

Kies voor het perfecte licht
Licht is, wat al in veel blogs van ons is vermeld, een échte sfeerbepaler. Denk aan fel licht, wit licht, gedimd licht of zacht licht. De luxe hotel badkamers hebben gewoon altijd hét perfecte licht. Ga eens voor zachtere lampen om de warme en luxe sfeer naar boven te halen. Of denk aan licht in de spiegels. Dit zorgt ook voor een warme sfeer en jij kunt jezelf ’s ochtends ook nog eens beter opmaken.

badkamerBron: About_interiors via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Badkamertrends van 2020-2021
-7x verschillende badkamervloeren ter inspiratie
-20x de mooiste lampen om je badkamer te pimpen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...