Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Zo voeg je goud toe in je interieur

geschreven door Maartje
Zo voeg je goud toe in je interieur

Goud zie je tegenwoordig heel veel. Het zorgt voor een rijke en luxe uitstraling en is goed te combineren met andere kleuren in het interieur. Goud geeft veel warmte en sfeer in huis. Wil jij ook heel graag goud in huis, maar weet je niet goed hoe je dit kan combineren?

Details
Er zijn veel meubelen met gouden details. Een stoel met een gouden onderstel, of het onderstel van een tafel. Tegenwoordig zijn in veel meubelen en accessoires gouden accenten te vinden. Gouden kranen in de badkamer of keuken zijn ook ontzettend mooie details om toe te voegen in je huis. Let er wel op dat je het toevoegen van goud zorgvuldig doet. Anders kan het al gauw kitcherig overkomen.

goudBron: Monica wants it

Accessoires
Gouden accessoires zie je nu overal! Zowel de vintage vondsten als splinternieuwe items. Denk aan kandelaars, waxinelichthouders of gouden fotolijsten. Deze items zijn namelijk subtiel maar zorgen wel voor een leuke blikvanger. Groepeer de gouden accessoires om een mooi geheel te krijgen.

Lampen
Door goud toe te voegen in de verlichting creëer je nog meer warmte. Een gouden lamp met een warme lichtbron geeft veel sfeer. Je kan kiezen voor gouden details, maar ook voor een geheel gouden lamp. Het kan een vloerlamp zijn, een tafellamp, maar ook een plafondlamp. Kijk wat er mooi staat en of je niet al te veel goud hebt ondertussen. Leuk weetje over goud: het gebruiken van goud zorgt voor ontspanning, wijsheid en geeft veiligheid. En natuurlijk straalt goud een hoop luxe uit.

goudBron: my paradissi

Combineren
Goud is heel goed te combineren met andere materialen en kleuren. Een prachtige combinatie is goud met marmer. Dit staat super luxueus. Maar, let er wel op dat je deze combinatie niet te veel laat terugkomen, dit kan dan namelijk een beetje kitch overkomen. Goud is ook een perfecte combi met natuurtinten. Zo past het heel mooi met beige. Ook is het goed te combineren met mooi donker hout. Zo krijg je meer een vintage uitstraling. Door goud te combineren met donkere tinten krijg het een tijdloze stoere en luxe uitstraling. Met zachte tinten, als pasteltinten, krijg een een romantische sfeer. Of ga voor een ultiem luxe gevoel door goud te combineren met fluweel! We love it!

goudBron: Thehomestoriesnl

Zie ook:
- Inspiratie: interieurs met groene velvet items
- De beste ideeën uit onze Binnenkijkers om een lege wand te decoreren
- Dit zijn de mooiste blauwtinten voor op de muur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...