Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Zo voeg je subtiel goud toe aan je interieur

Zo voeg je subtiel goud toe aan je interieur

Aan de muur, boven de eettafel, onder de stoelen of gewoon op je salontafel. Goud staat klassiek, luxe en tijdloos in een interieur.

Omdat een aantal gouden accenten in je huis zeker niet zullen misstaan, en je hiermee je interieur weer even opfrist, ben ik gaan kijken naar de mooiste én makkelijkste manieren. Hiermee kun je net even dat gouden randje geven aan je interieur. En, omdat ik een hart van goud heb, deel ik ze natuurlijk graag met jullie ;-) Zo voeg je subtiel goud toe aan je interieur!

eetkamer hanglamp gouden accentenBron: grootinstyling via HomeDeco Binnenkijken

Zet 'm er maar bij

Een bijzettafeltje, salontafel of een fauteuil zijn prachtig met een goud accent. Dat maakt het 'kleine tafeltje' of die fijne fauteuil nét even specialer.

gouden bijzettafelBron: mariscasa via HomeDeco Binnenkijken

Geef je kaarsen wat luxe

Dit is een kleine moeite, maar het geeft wel gelijk een prachtig effect! Door met kandelaars goud toe te voegen aan je interieur, staan je dinerkaarsen nog chiquer, wordt je gedekte tafel nog mooier of wordt dat romantische avondje nog warmer.

gouden accenten eettafelBron: interiorbylin via HomeDeco Binnenkijken

Om in te lijsten

Dit is een fijne, subtiele manier om een kleur in je interieur te verwerken, zonder dat het de overhand neemt. Door een leuk, gouden fotolijstje op te hangen of neer te zetten, heb je twee vliegen in één klap. Je hebt een mooi plekje voor die mooie foto én de gouden kleur zorgt ervoor dat de foto warmer overkomt.

goud fotolijstjeBron: doorkimberly via HomeDeco Binnenkijken

Houd het bij een paar accessoires

Door voor gouden beeldjes of lampen te kiezen, geef je je interieur meteen meer jeu. Goud straalt luxe uit en je kunt gemakkelijk spelen met verschillende items en accessoires. Kies je voor een speels thema, dan kun je best die leuke 'apenlamp' scoren.

gouden accentenBron: hartruyt via HomeDeco Binnenkijken

Bestek & servies

Ja, deze is makkelijk en zeker subtiel, maar wordt toch vaak onderschat. Door servies en bestek in het goud aan te schaffen, kies je zelf de momenten uit wanneer je die luxe sfeer in huis wilt brengen. Organiseer je een high wine voor je vriendinnen, pak dan zeker die leuke glazen met dat gouden randje uit de kast!

gouden kast met glazenBron: dutchstyle via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Zo creëer je een stijlvolle koffiehoek
- Met deze tips geef je jouw brocante interieur een gouden randje
- DIY: gallery wall

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...