Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Dit is de Flexa kleur van het jaar 2020!

Dit is de Flexa kleur van het jaar 2020!

Tromgeroffel... Flexa heeft zojuist dé kleur voor het jaar 2020 uitgebracht. En wij moeten toegeven, wat een prachtige kleur! We zijn natuurlijk niets anders van Flexa gewend. Zij voelen feilloos de nieuwste trends aan en ook deze kleur speelt op één van de grootste trends van het moment. We willen namelijk meer licht en duidelijkheid in ons leven. Het onderzoek van Flexa toont aan dat we antwoord zoeken op de vraag 'Wat maakt ons menselijk?'.

De kleur van het jaar 2020 is geworden: Tranquil Dawn
De kleur straalt licht, helderheid en kalmte uit en brengt de nodige balans in het interieur. Voor het eerst is de kleur van het jaar als Ready Mixed kleur beschikbaar onder Creations muurverf in een 2,5L verpakking. Handig, dan kun je dus direct aan de slag!

De inspiratiebron voor deze kleur is de ontwakende horizon geweest, de Tranquil DawnTM is een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De kleur oogt in iedere ruimte weer anders. Dit heeft met de lichtinval en de kleuren waarmee 'ie gecombineerd wordt te maken. Mooie veelzijdige tint dus ;-).

Voor 2020 zijn er vier kleurenpaletten met de kleur van het jaar: ‘A home for creativity’, ‘A home for care’, ‘A home for play’ en ‘A home for meaning’. Hieronder geven wij alvast een sneak peek van het Creativity Palet. We love it!

Flexa kleur van het jaar 2020
Oja, wist je dat de testers gratis verzonden worden?

Zie ook:
- Met deze tips bepaal jij het kleurenpalet in huis
- 4redenen waarom je nu je muren groen wilt schilderen
- 5 redenen waarom je nu je muren blauw wilt schilderen
- Zo moet jij je muur verven volgens de experts