Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Dit zegt jouw interieurdecoratie over je persoonlijkheid

geschreven door Julia
Dit zegt jouw interieurdecoratie over je persoonlijkheid

De manier waarop je je huis decoreert kan veel zeggen over je persoonlijkheid. Ik ging op onderzoek uit en maakte een lijstje met interieurkenmerken en de persoonlijkheden die daarbij horen.

Zachte en neutrale kleuren

Heb jij zachte en neutrale kleuren in je interieur? Volgens interieurdecoratie-expert Jane Lockhart betekent dit dat je een vredestichter bent en niet van conflicten houdt. Neutrale tinten zijn mooi, maar kan ook saai zijn. Zorg daarom voor een goede balans. Dit kun je doen door bijzondere accessoires of mooie materialen toe te voegen.

neutrale woonkamer Bron: duni_cheri

Lege kasten

Staat er niks op jouw kasten, tafels en tv-meubel? Dan is de kans groot dat jij uitstraling belangrijker vindt dan functie. Als je bijvoorbeeld alles in de keuken wegzet in de kastjes, moet je elke keer alles tevoorschijn halen, terwijl het veel makkelijker is als je bepaalde dingen laat staan. Soms kunnen lege oppervlaktes wat kil en overgeorganiseerd overkomen. Een aantal items her en der maakt het geheel huiselijker.

minimalistische keuken Bron: decoracion.facilisimo

Bijzondere accessoires

Meestal decoreren we onze huizen met accessoires die een verhaal vertellen over onszelf. Bijzondere accessoires vertellen meer over wie je bent, wat je hebt gedaan en waar je je graag mee omringt. Geef jij de voorkeur aan bijzondere accessoires? Dan betekent dit dat jij ervan houdt om mensen te laten zien waar jij interesse in hebt.

Felle kleuren

Heb jij een interieur met felle kleuren? Dan is de kans groot dat je je snel verveelt en graag nieuwe dingen doet. Je houdt ervan om nieuwe en spannende dingen te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Het zijn ook meestal de creatievelingen die voor fellere kleuren gaan in hun interieur.

eetkamer felle kleur Bron: Zixun

Vergelijkbare ruimtes

Lijken de ruimtes in jouw huis op elkaar doordat je bijvoorbeeld alle meubels bij dezelfde winkel hebt gekocht, of doordat alle meubels dezelfde stijl hebben? Dan betekent dit dat je tevreden bent met hoe je leven nu is. Je houdt ervan als dingen hetzelfde blijven, zoals je baan, relatie en vrienden. Jij weet wat je wilt.

ruime woonkamer Bron: Covidia

Zie ook:
-Deze kleur past het beste bij jouw sterrenbeeld
-Dit is de top 5 populairste interieurkleuren op het moment
-5x rustige maar verrassende kleurencombinaties
-Zo kies je de juiste kleur voor de slaapkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...