Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Tuin10

Last-minute tips voor het oud en nieuwfeestje vanavond

geschreven door Rosa
Last-minute tips voor het oud en nieuwfeestje vanavond

Organiseer jij vanavond een oud en nieuwfeestje maar heb je nog eigenlijk niets voorbereid? Geen paniek! Wij hebben een lijstje met snelle & simpele tips voor je opgesteld. Hiermee lijkt het alsof je al dagen bezig bent met voorbereiden en zullen jij en je gasten een onvergetelijke avond beleven. HAPPY NEW YEAR!

Maak borrelplanken

borrelplank Bron: Half baked harves

Heb je een feestje waarbij de gasten ook al komen eten? Ga dan niet uitgebreid koken, maar kies voor verschillende borrelplanken. Deze leg je vol met kaas, worst, broodjes, smeersels en wat groente. Snijd bijvoorbeeld paprika, komkommer en wortels in repen en zet deze in mooie glazen op de borrelplank, leg wat snoeptomaatjes er los op en leg er een trosje druiven bij. Vul aan met wat olijven en nootjes. Deze plank kun je de hele avond blijven bijvullen zodat 'ie ook gelijk voor de hapjes van de avond is. Snel & simpel!

Oh als je dan toch naar de winkel moet, neem dan meteen de ingrediënten mee voor deze overheerlijke cocktails. Makkelijk, snel en hiermee scoor jij ongetwijfeld punten bij je gasten.

Glitter champagneflessen

champagne glitter Bron: Potterybarn

Deze eenvoudige manier om je champagneflessen net wat leuker te maken zal ongetwijfeld bij je gasten in de smaak vallen. Het enige wat je hoeft te doen is de flessen bestrijken met lijm en hier de glitters overheen gooien. Laat even drogen en presenteer je flessen op een mooi gedekte tafel.

Een ballonnenwand

ballonnenwand Bron: Okayest Moms

Met deze wand vol met ballonnen zul je je gasten zeker verrassen en het is ook nog eens super makkelijk te maken! Blaas verschillende ballonnen op in verschillende groottes. Plak deze met dubbelzijdig tape aan de muur. Je kunt hier eventueel nog wat slingers, plantentakken of glitters tussen stoppen. Zet voor deze ballonnenwand een mooie tafel met eten & drinken voor het leukste effect.

Een champagnetoren

chamapagnetoren Bron: The inspired home

Bij oud en nieuw hoort champagne. Heb je ooit een champagnetoren gemaakt? Wij niet in ieder geval! Het idee is super leuk en het staat ook nog eens hartstikke stylish. Wij adviseren wel om 'm met plastic champagneglazen te maken. Het zou zonde zijn als de toren omvalt en je kristallen glazen kapot gaan.

Zie ook:
-Dit zijn dé kleuren voor volgend jaar!
-Dit waren de populairste blogs in 2018
-Dit zijn de 2 plantentrends voor 2019

Slaapkamer

20 must-have kinderkamer items!

geschreven door Giolina
20 must-have kinderkamer items!

Tover je kamer om tot de perfecte kinderkamer, waar de kids perfect spelletjes kunnen spelen of studeren. Vind jij het ook zo leuk om een prachtige kamer te creëren, dan heb je geluk! Bij ons ben jij aan het juiste adres, bekijk de artikelen hieronder en laat je inspireren voor jouw droomkamer.

meer...