Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Dit waren de populairste blogs in 2018

geschreven door Rosa
Dit waren de populairste blogs in 2018

Nu 2018 alweer bijna is afgelopen, zien we dat als een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar. In deze terugblik nemen we jullie graag mee. Daarom heb ik de 15 best gelezen blogs van afgelopen jaar op een rijtje gezet.

1. De 5 meest gemaakte interieurfouten
Een interieur inrichten is een lastige klus. Er worden dan ook regelmatig foutjes gemaakt waardoor je huis niet volledig tot zijn recht komt. Wat deze fouten zijn? Dat lees je in deze blog: de 5 meest gemaakte interieurfouten
.

2. 9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden
Interieurfouten waren populair het afgelopen jaar. Er werd dan ook massaal geklikt op deze blog. Hierin worden veelvoorkomende fouten besproken en direct tips gegeven hoe je deze dus niet moet maken. Handig! Ben je benieuwd? Lees hier 9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden.

populairste-blogs-2018 Bron: Maison Royale

3. Wat je dus níet moet doen bij het inrichten van de woonkamer
Bij het inrichten van de woonkamer gaat ook weleens iets mis. Logisch ook, want het is soms een lastig karwei. Van items tot materialen, er moeten zoveel keuzes worden gemaakt. Wat je dus níet moet doen bij het inrichten van de woonkamer lees je hier.

4. 3 kleuren die niemand durft te gebruiken op de muur
Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Extra belangrijk dus dat je een weloverwegen keuze maakt. Toch wordt er vaak voor veilige kleuren gekozen. Best jammer. Deze 3 kleuren die niemand durft te gebruiken op de muur zijn namelijk prachtig!

5. 8 verftips voor perfect geverfde muren
Vind jij verven ook altijd zo'n rotklusje? Of weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wij hebben 8 verftips voor de perfect geverfde muren opgesteld om je leven een stukje makkelijker te maken ;-). Had je bijvoorbeeld al eens gehoord van de 60/30/10 regel?

populairste-blogs-2018 Bron: unknown

6. 10x de mooiste interieurs met blauwe muren
Blauw in het interieur is nog steeds een enorme aanrader! De neutrale kleur is goed te combineren met andere kleuren, maar zal niet gauw vervelen. Gelukkig denken jullie daar hetzelfde over want 10x de mooiste interieurs met blauwe muren was één van de best gelezen blogs afgelopen jaar.

7. 9 kenmerken die alle Scandinavische interieurs hebben
De Scandinavische interieurstijl is enorm populair! We zien deze trend ook niet zo snel verdwijnen omdat 'ie heel neutraal is en goed te combineren met andere interieurstijlen. De natuurlijke materialen en lichte kleuren staan ook overal mooi bij! Toch zijn er 9 kenmerken die alle Scandinavische interieurs hebben.

populairste-blogs-2018 Bron: H&M

8. Deze kamerplanten zijn onmisbaar in een gezond huis
We zien in ieder interieur tegenwoordig wel een hoop kamerplanten. Hoewel alle planten goed zijn in huis, zijn er een paar kamerplanten die daar nog eens met kop en schouders bovenuit steken. Benieuwd welke planten dat zijn? Deze kamerplanten zijn onmisbaar in een gezond huis.

9. 10x de mooiste interieurs met zwarte kozijnen
Zwarte kozijnen zijn ontzettend hip! Van badkamers tot keukens en van lijsten tot complete kozijnen. Daarom hebben wij 10x de mooiste interieurs met zwarte kozijnen voor jou op een rijtje gezet.

populairste-blogs-2018 Bron: Maison Scandinavia

10. 7 populaire interieurstijlen uitgelegd
Weet jij feilloos het verschil te vertellen tussen een Scandinavisch & landelijk interieur? Of vind je het soms nog lastig? Er worden tegenwoordig aan zoveel stijlen een eigen naam gegeven! Daarom hebben wij de 7 populaire interieurstijlen uitgelegd.

11. 5 interieurtips die iedereen zou moeten weten
Interieurtips zijn altijd handig! Zo bleek ook weer dat er dit jaar veel op geklikt werd. Een van de populairste is de blog hieronder. Logisch ook! Lees hier de 5 interieurtips die iedereen zou moeten weten.

populairste-blogs-2018 Bron: Nordic Design

12. Welke kleur op de muur past bij jou?
Een kleur kiezen voor in huis blijft altijd wel een dingetje. Je wilt immers wel een kleur kiezen waar je de komende tijd plezier van kunt hebben. In de blogpost: Welke kleur op de muur past bij jou? worden verschillende interieurkleuren eens onder de loep genomen.

13. 5 tips: zo laat je je huis eruit zien of je een interieurstylist hebt ingehuurd
Het liefst zouden we allemaal iemand inhuren die ons huis tot in de puntjes inricht. Alle kleuren, meubels en accessoires perfect op elkaar afstemt zónder dat het er té gestyled uitziet. Daarom heben wij 5 tips samengesteld: zo laat je je huis eruit zien of je een interieurstylist hebt ingehuurd. Met deze tips lukt het jou dus ook!

14. De 4 meest gemaakte fouten bij de inrichting van een babykamer
Een babykamer is een van de belangrijkste ruimtes in het huis. Er zijn zoveel elementen waar je rekening mee moet houden tijdens het inrichten! Daarom hebben wij de 4 meest gemaakte fouten bij de inrichting van een babykamer op een rijtje gezet. Uiteraard vertellen we je ook direct hoe het wel moet.

15. 10 interieurs met een groene muur
Groen is een enorm populaire kleur! Dat bleek ook afgelopen jaar weer, de blog 10 interieurs met een groene muur werd namelijk ontzettend goed ontvangen! Nu zijn wij natuurlijk ook benieuwd of hier daadwerkelijk iets mee is gedaan. Dus, heb jij een mooie groene muur in huis? Upload 'm via onze Binnenkijken-pagina en wie weet reposten wij jouw groene muur wel!

populairste-blogs-2018 Bron: Studio McGee

Zie ook:
-Dit zijn dé kleuren voor volgend jaar!
-Dit moet je weten over planten in je interieur
-Dit zijn de 2 plantentrends voor 2019

 
 
Kerst

Kerstdecoratie voor de meest unieke feestdagen

geschreven door Gaby
Kerstdecoratie voor de meest unieke feestdagen

Early Birds opgelet! Kan je niet wachten tot de feestdagen zijn aangebroken? Alvast wat voorbereidingen treffen kan natuurlijk nooit kwaad... ;-) Shop daarom nu de allerleukste items voor in en bij de boom met gratis verzending!. Met de kerstversiering die we voor je verzameld hebben wordt kerst...

meer...