Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Zo knap je je huurhuis op zónder de regels te overtreden

geschreven door Rosa
Zo knap je je huurhuis op zónder de regels te overtreden

Misschien heb je wel een prachtige locatie, veel daglicht en een fijn bedrag per maand. Toch zitten er ook nadelen aan het huren van een huis. Want, je mag er vaak niet teveel aan veranderen. Om toch je eigen twist aan je huurhuis te geven én de vaak ouderwetse huurhuizen in een modern jasje te steken zónder de huurregels te overtreden, heb ik wat tips voor je op een rijtje gezet.

Ligt er vloerbedekking over de hele vloer?
Ik begrijp heel goed dat dit een doorn in het oog kan zijn. Vloerbedekking over de hele ruimte is namelijk ouderwets en ik kan me goed voorstellen dat je hier zelf niet voor zou kiezen. Aangezien het meestal niet is toegestaan om zelf een nieuwe vloer te leggen, raad ik aan om een vrolijk vloerkleed neer te leggen.

vloerkleed op vloerbedekking Bron: Domino

Mag je niet schilderen?
Soms zijn er zulke strenge huurregels dat je niet eens mag schilderen om de ruimte een beetje persoonlijk te maken. Als dit bij jou het geval is, raad ik je aan om een gallery wall te maken. Je hebt tegenwoordig een soort van zelf-klevende-spijkers waardoor je niet eens een gat in de muur hoeft te boren om jouw favoriete prints en posters op te hangen.

gallery wall Bron: Domino

Pas de handgrepen aan
Deze simpele aanpassing is zó effectief. Pas de handgrepen bij de keukenkastjes en de deurklinken in huis aan. Kleine aanpassing, groots resultaat. De keuken krijgt direct een make-over. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de originele handgrepen bewaart, mocht je dan verhuizen dan kun je het snel weer in originele staat afleveren.

keuken aanpassen Bron: Joliplace

Zie ook:
- Deze kamerplanten zijn ideaal voor een wat donker huis met weinig (zon)licht
- Een plantenhoekje inrichten in deze drie stappen
-Deze planten houden muggen en andere insecten buiten!

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...