Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Dit is de nieuwste trend om je wand te stylen

geschreven door Rosa
Dit is de nieuwste trend om je wand te stylen

Een grote trend op het gebied van wandstyling, is lange tijd de fotowand geweest. Deze zal voorlopig ook nog niet verdwijnen, toch is het tijd voor wat vernieuwing!

Dat planten in het interieur op het moment helemaal in zijn is geen geheim. Hoe meer planten hoe beter! Daar is dan ook de nieuwste wandstyling trend op gebaseerd.

We maken namelijk tegenwoordig een combinatie van de kamerplanten en de fotowand! De combinatie van prints & planten kun je zo gek maken als je zelf wilt. Of je nu helemaal over de top gaat met veel planten en prints of het juist rustig houdt, het kan allebei.

wandstyling Bron: Jared Soares

Zó pas je deze nieuwe stylingtrend toe
Begin met het bepalen of je deze trend wilt toepassen met behulp van wandplanken of dat je de planten uitstalt op een kastje en de foto's & prints ophangt aan de muur.
Als je deze keuze voor jezelf hebt gemaakt, is het het makkelijkste om te beginnen met het inrichten van de fotowand. Planten kun je namelijk makkelijk verschuiven en veranderen. Bij prints gaat dit vaak net iets lastiger.
Voor het leukste effect, is het belangrijk dat je een beetje speelt met verschillende hoogtes, groottes en verschillende lijsten en potten.

Heb je geen groene vingers? Geen probleem! Je kunt hier namelijk lezen welke planten je onmogelijk dood kunt laten gaan.

Bron: Historias de casa

Ook leuk om voor een groot kunstwerk een mooie hoge plantenstandaard, trolley of wandtafel vol met planten te zetten! Zet her en der nog wat andere mooie accessoires ertussen voor een speels effect.

wandstling Bron: Urban Outfitters

Zie ook:
- Zo moet jij je bananenplant verzorgen
- DIY: zo kweek je je eigen ananasplant
- DIY: pannenkoekplant stekken
- Planten in je badkamer? Hierbij de beste tips op een rijtje
- Dit is alles wat je moet weten over planten in je interieur

 
 
Accessoires

Stylingtip: zet je posters op een wandplank

geschreven door Mara
Stylingtip: zet je posters op een wandplank

Heb je géén idee wat je met die ene lege wand moet doen? Of wil je graag posters ophangen, maar vind je een gallery wall een beetje te rommelig? Dan heb ik dé oplossing voor je!Hang een (dunne) wandplank op en zet hier naast elkaar je posters, prints of schilderijen op. Door j...

meer...